Deze hond heeft een geniale reactie wanneer zijn favoriete nummer wordt gespeeld.

Je kent het wel. Rijd je in de auto, zit je in de huiskamer of sta je in de club en je favoriete nummer wordt gespeeld. Wat doe je dan? Juist meezingen en niet zomaar, nee je geeft alles wat hebt. Vaak zijn je familie, vrienden, buren of huisdieren daar niet gelukkig mee, maar ach wat maakt dat uit?! Jou favoriete nummer, dus jou moment!

Deze hond denkt er precies hetzelfde over. Hij heeft een zeer goede smaak, want het nummer ‘We are the Champignons’ van Queen is het nummer waar hij helemaal los op gaat. Laat zijn baasje dit nou weten én hebben gefilmd.

Een aantal jaar geleden kwam zijn baasje Annie erachter dat deze hond op het legendarische nummer van Queen begint mee te zingen. Hij doet zijn uiterste best om elke nooit te halen.
In het begin dacht Annie dat het toeval was dat haar hond begon mee te zingen op het nummer, maar na de zoveelste keer dat Queen op stond had Annie het door, haar hond is een echte Queen fan.

Annie besloot een tijd geleden om dit mooie moment niet voor haarzelf te houden maar te delen met de rest van de wereld. Terwijl ze in de auto zit heeft ze haar camera aan staan. Ze zet het nummer op en ja.. de rest moet je zelf maar bekijken op de video hieronder.

LEES OOK:  De groene parkiet draait zich om naar de blauwe. Wat hij daarna doet is HILARISCH!

Wat vind jij? Reageer hieronder: