Dringende oproep! Hond gedumpt en vastgebonden bij treinstation Purmerend

hond gedumpt treinstation

De dieren ambulance van Waterland heeft een hartverscheurend verhaal gedeeld. Een verlaten hond, aangetroffen bij het treinstation Overwhere in Purmerend, lijkt aan zijn lot overgelaten te zijn. De medewerkers zijn momenteel op zoek naar zijn baasje, die zijn hond gedumpt lijkt te hebben. 

Hond gedumpt bij treinstation

Het middelgrote, ongecastreerde mannetje werd ontdekt terwijl hij vastgebonden zat aan een bankje, vergezeld door een tas met zijn bezittingen. Opvallend was zijn zwarte harnas, gekoppeld aan een groene lijn. Een belangrijk detail dat bijdraagt aan de urgentie van zijn situatie is dat hij niet voorzien is van een chip, wat het opsporen van zijn eigenaar moeilijk maakt.

Dit incident werpt licht op het toenemende probleem van huisdieren die in de steek worden gelaten, en benadrukt de noodzaak voor een betere bewustwording en maatregelen ter voorkoming van dit soort trieste gebeurtenissen. Hoewel de geweldige vrijwilligers van de dierenambulance hard op zoek zijn om het baasje van het arme beest te vinden, lijkt het erop alsof het dier aan zijn lot overgelaten is.

hond gedumpt treinstation
bron: dierenambulancewaterland.nl
hond gedumpt treinstation
bron: dierenambulancewaterland.nl
bron: dierenambulancewaterland.nl

Dierenambulance doet oproep

Mocht u de eigenaar zijn of kennen, of enige informatie hebben die kan bijdragen aan het welzijn van deze hond, neem dan alstublieft onmiddellijk contact op met het telefoonnummer 0299-432338. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen voor een veiliger en liefdevoller toekomst voor onze viervoetige vrienden.

Scroll naar boven