Hollywood-legende Tom Selleck zegt dat hij alles wat hij heeft aan Jezus te danken heeft

Tom Selleck heeft het allemaal. Hij is een begrip, hij wordt overal door mensen bewonderd en hij behoort tot de absolute top van zijn vak en heeft de status van een echte ‘goede kerel’.

En toch, ondanks alle glitter en glamour en alle roem, is hij een nederige man die zijn succes aan zijn geloof en leven van dienst aan de Heer hierboven toeschrijft.

Tom was een basketballer toen hij de middelbare school verliet en ging spelen voor de University of Southern California. Het was echter tijdens zijn laatste jaar dat acteren zijn leven veranderde en hij stopte met studeren om zich beter te concentreren op zijn nieuw gevonden passie. Uiteindelijk kreeg hij een contract met Twentieth Century Fox…

De wereld en zijn wegen spanden samen om hem bezig te houden met een andere streven. Tom werd opgeroepen voor het leger van de Verenigde Staten in 1967 en diende tot 1973 in de California National Guard.

View this post on Instagram

I miss my old Ferrari. #ferrari #tomselleck #glasses #sexy

A post shared by Tom Selleck (@tomselleckofficial) on

Toen hij terugkeerde naar Hollywood, werd zijn besluit op de proef gesteld. Tom werd ontslagen en werd in veel opzichten een aantal stappen omvergeworpen met betrekking tot zijn carrière.

Tom Selleck is natuurlijk Tom Selleck en hij was niet van plan om zoiets in de weg te laten lopen. Hij vocht zichzelf terug in de strijd en zijn carrière nam snel een wending. Hij bedankt één man voor zijn geluk.

‘Het hart van één man plant zijn weg, maar de Heer geeft leiding aan zijn stappen,’ zei Selleck.

“Ik probeer heel hard om mezelf op een ethische manier te gedragen, want dat is nu belangrijk voor mijn stabiliteit,” zei hij in de New York Daily News.

“We leven in een cultuur die zo gericht is op het individu. De cultuur zegt dat eigenlijk niets belangrijker is dan de manier waarop je je voelt.

View this post on Instagram

Tom Selleck.

A post shared by Best of Vintage Style (@bestofvintagestyle) on

We weten dat de wereld meer op de grond liggende beroemdheden nodig heeft, zoals Tom Selleck! Deel dit artikel om de wijze woorden van Tom te delen en mensen te laten zien dat je een fan bent!