Holly Mae Brood deelt hartverscheurend nieuws: “Geniet van je wijntje”

Holly Mea Brood

Holly Mae Brood deelt op Instagram een hartverscheurende boodschap ter herinnering aan haar vriend Leendert, die ze zaterdag heeft moeten laten gaan. Met een serie foto’s van hun tijd samen en een diepgaande boodschap, toont de Nederlandse actrice haar kwetsbaarheid.

Holly Mae Brood

“Gisteren hebben we afscheid genomen van jou, lieve Leendert. Het was een prachtig en gepassioneerd afscheid, precies zoals jij was. Verdomme, we zullen je missen, fantastische, creatieve ziel. Ik ben zo dankbaar dat ik je zowel op als naast de set heb mogen hebben. Geniet van je glas wijn op een wolk, lieverd,” schrijft Holly bij de foto’s.

Uit het bericht komt niet naar voren waar haar goede vriend aan leed. Bij deze willen we graag alle sterkte van de wereld wensen. Niemand verdient het om een goede vriend op jonge leeftijd te verliezen.

‘Patty’

Sindskort schittert Holly Mae Brood als Patty Brard in de Videoland-serie over het leven van Patty Brard. De serie, genaamd PATTY, belicht de verschillende fasen en leeftijden van de nu 68-jarige televisiepersoonlijkheid. Heb jij al gekeken?

Naast Holly Mae en Eva van de Wijdeven, die beiden de rol van Patty Brard vertolken, is ook Dook van Dijck te zien als Gerard Joling. Julia Lammerts en Teunie de Brouwer spelen respectievelijk de rollen van José en Marga, de vrouwen uit Patty’s meidengroep Luv’.

Wil jij meer van onze verhalen lezen? Dan zouden we je graag vragen om een leuke reactie achter te laten op onze Facebookpagina! Jouw mening betekent namelijk alles voor ons.

Scroll naar boven