Heb jij een paard? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. In plaats van zo’n lelijk hoefijzer, kun je er nu voor kiezen je knol modieus door te bak te laten galopperen. Het bedrijf Horse Kicks, opgericht door de designer Marcus Floyd, verkoopt sneakers voor paarden.

Jaja, dat lees je goed: sneakers voor paarden. Je verzint het niet, maar het bestaat dus wel. Floyd heeft bekende sneakers in een nieuw jasje gestoken.

Zo is er voor ieder paard wat wils. Koop bijvoorbeeld de fragment design x Air Jordan 1, de Air Jordan 1 High in Court Purple, de Adidas YEEZY BOOST 350 V2 in Dazzling Blue of de Aimé Leon Dore x New Balance 650 in Green. Over de maat hoef je jezelf geen zorgen te maken: one size fits all!

BEKIJK OOK  Vrouw heeft spijt van babynaam: "Niemand kan het uitspreken!"

'Hoefijzers zijn uit mode, doe je paard toffe sneakers aan'

Niet goedkoop

We achten de kans klein dat iemand daadwerkelijk overgaat tot de aanschaf van schoenen voor paarden, maar als je dat wel gaat doen moet je rekening houden met een fors prijskaartje. De goedkoopste schoen kost maar liefst 1.200 doller. Er gaat overigens wel 10 procent van dit bedrag naar ‘het goede doel’.

 


Like it? Share with your friends!