Hoe koop je gemakkelijk Shiba Inu (SHIB)?

Het is ontzettend druk op de cryptomarkt en wij begrijpen ook wel waarom. Cryptocurrencies winnen enorm aan populariteit en veel mensen nemen de stap om te investeren in deze markt. Wij hebben weer een digitale munt gevonden welke enorm veel aan populariteit aan het winnen is en deze heet Shiba Inu (SHIB). We hebben daarom besloten om hier een handleiding over te schrijven omdat deze niet lang geleden op een grote exchange gelist is.

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

SHIB, omschrijft zichzelf als een “gedecentraliseerde meme-munt” en is te vergelijken met coins als Safemoon, Elongate, Dogecoin en NFT’s. De waarde van digitale munten en digitale kunstwerken stijgen steeds meer omdat er steeds meer interesse in is.

Shiba Inu, die zichzelf de “Dogecoin killer” noemt heeft alleen al in de laatste 24 uur een handelsvolume van bijna 13 miljard dollar omdat de populariteit steeds hoger wordt.

De prijs van de Shiba Inu-munt is enorm gestegen met 36.876 procent in de afgelopen 30 dagen.

De coin werkt iets anders dan andere munten want 50% van de totale voorraad wordt verbrand naar Vitalik Buterin’s wallet. Buterin is de oprichter van Ethereum en is een vertrouwde en betrouwbaar figuur in de cryptogemeenschap. Deze zet kan zijn gedaan om de vrees weg te nemen dat dit project een “rug pull” is. Bij een rug pull pompen projectontwikkelaars de prijs omhoog en dumpen ze hun voorraden, maken ze winst en verlaten daarna vaak zelf het project.

In lijn met het hondenthema, is het Shiba Inu platform van plan om in de nabije toekomst een op DeFi gebaseerde BONE valuta te lanceren, evenals kunstwerken op NFT marktplaatsen en willen ze donaties doen aan liefdadigheidsinstellingen die Shiba Inu honden redden.

Hoe koop ik Shiba Inu (SHIB)?

Eerst was het best lastig om SHIB aan te schaffen maar hier is een paar dagen geleden verandering in gekomen omdat de munt nu op Binance staat. Binance is een van de grootste handelsplatformen ter wereld. Om Shiba Inu op Binance te kopen, moet je je eerst registeren en een account aanmaken op het populaire platform. Binance heeft als grote voordeel dat je met iDeal kunt betalen.

Laten we beginnen:

1. Meld je aan op Binance en maak een account aan, dit doe je hier. Wij maken altijd gebruik van de app en als je onze linkt gebruikt krijg je levenslang 5% korting op alle handelskosten.

2. Als je een account hebt aangemaakt kun je ervoor kiezen om geld met iDeal te storten of een coin op je Binance account te storten. Wij gaan voor de iDeal optie. Klik op EUR storten vanaf de home pagina en ga naar iDeal:

– Wij hebben 50 euro gestort:

3. Als je eenmaal geld hebt gestort dan heb je euro’s in je wallet staan. Wij gaan de euro’s eerst verhandelen naar BUSD omdat je met BUSD kunt handelen tegen SHIB.

4. Ga linksonder in de app naar ‘markten’ en zoek naar ‘EUR/BUSD’. Klik vervolgens op dat handelspaar.

5. Klik op ‘verkopen’ en verkoop je euro’s. Je wisselt je euro’s nu naar BUSD.

6. Goed gedaan! Je hebt nu BUSD en je kunt nu je BUSD gaan omruilen naar SHIB. Ga weer naar market toe zoals in stap 4 en zoek nu naar SHIB.

7. Klik nu op SHIB/BUSD en klik op ‘Koop SHIB’. Doe nu precies hetzelfde als in stap 5.

8. Gefeliciteerd! Je bent nu eigenaar van SHIB tokens.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven