Hoe koop je gemakkelijk Safemoon (SAFEMOON)?

Het gaat razendsnel op het gebied van cryptocurrencies. Een paar weken geleden ontstond namelijk de populaire munt genaamd Elongate welke gebaseerd is op een razend populaire Tweet van Elon Musk. Elon Musk staat wel vaker in de spotlights als het gaat om cryptocurrencies en hij promoot regelmatig de populaire munt Dogecoin.

Maar in de tussentijd is er ook een andere digitale munt populair geworden genaamd: SafeMoon.

Safemoon is vooral in april enorm gestegen en nóg populairer geworden. We zien de naam overal op het internet voorbij komen en besloten daarom een handleiding te schrijven waarin we uitleggen hoe je Safemoon precies koopt.

Wat is SafeMoon?

Wat heeft ervoor gezorgd dat SafeMoon zo populair is geworden en wat maakt het zo speciaal?

SafeMoon heeft een manier bedacht om ervoor te zorgen dat iedereen die besluit te munt om lange termijn te behouden daarvoor te belonen. Clayton Moore, CEO van NetCents Technology (OTCMKTS: NTTCF), een op cryptocurrencies gebaseerd betalingsverwerkingsplatform, legt uit: “In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrencies, straft SafeMoon investeerders die het verkopen door een exit fee van 10% op te leggen. De helft van die vergoeding wordt herverdeeld onder alle SafeMoon-houders, terwijl de andere helft wordt verbrand. Het bedrijf belooft een burn-strategie te implementeren die gunstig en lonend is voor langetermijnhouders.”

In theorie zal dit werken als een turbo-opkoopprogramma van aandelen. Als alles volgens plan verloopt, zullen bezitters van SafeMoon hun eigendomsbelang in de loop van de tijd zien toenemen naarmate de exitvergoeding stapsgewijs wordt herverdeeld onder de resterende token-houders. Ondertussen zal de burn – die functioneert als een aandeleninkoopprogramma – de totale hoeveelheid bestaande SafeMoon-tokens in de loop van de tijd verminderen.

Leuk, maar hoe koop ik SafeMoon?

We hebben dus een simpele handleiding gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je SafeMoon moet kopen.

De meest populaire en makkelijkste manier om Safemoon te kopen is via het handelsplatform PancakeSwap. Je kunt Safemoon op meerdere manieren kopen maar wij hebben voor de meest toegankelijke optie gekozen, namelijk via Trust Wallet.

Het eerste wat je nodig hebt is de Binance Coin (BNB). Deze kun je direct bij het populaire handelsplatform Binance kopen. Binance heeft veel voordelen en één daarvan is dat je makkelijk met iDeal kunt betalen. Kom je hier niet helemaal uit? Gelukkig hebben we daar ook een handleiding voor geschreven, die kun je hier lezen.

Laten we beginnen met het kopen van SafeMoon

1. Download de app genaamd Trust Wallet.

2. Maak een wallet aan in de app, dit is zo gedaan en super simpel.

3. Ga naar Binance.com en koop BNB, dat doe je hier.

4. De snelste en meest makkelijke manier om aan BNB te komen is door deze op Binance aan te schaffen. Vervolgens stuur je deze direct naar je TrustWallet.

– 4.1 Gelukt om je BNB aan te schaffen? Stuur deze dan rechtstreeks naar de Trust wallet. Open de Trust wallet app en ga ‘Smart Chain’. Vervolgens klik je op ‘Receive’.

-4.2 Het adres wat je daar ziet staan kopieer je naar je klembord. Daarna keer je terug naar Binance, ga je naar je wallet, klik je op BNB en dan op ‘Opnemen’. Hier plak je het adres van je Trustwallet. Let op! Je moet bij het adres ‘BEP20 (BSC)’ kiezen zoals hieronder:

-4.3 Nu versturen we onze BNB naar je Trust wallet. Dit duurt maximaal 10 minuten en gaat vaak veel sneller.

-4.4 Gebruik je een iPhone? Open dan eerst je Safari browser en voer daar het volgende in: trust://browser_enable en klik op toestaan in Safari. Deze optie zorgt ervoor dat je in Trust wallet een aparte browser hebt.

5. Kopieer nu dit adres: https://v1exchange.pancakeswap.finance/#/swap?inputCurrency=0x8076c74c5e3f5852037f31ff0093eeb8c8add8d3

6. Goed gedaan! We zijn er bijna. We gaan nu terug naar de Trust Wallet app en klikken op ‘Browser’. Nu plakken we het adres wat we net hebben gekopieerd in de browser balk.

7. Je moet op de Smartchain van Binance zitten, daar is een optie voor zoals hieronder in de screenshot staat:

8. Je staat bijna op het punt om SafeMoon te kopen alleen moet je je wallet nog even verbinden met Pancakeswap. Klik op verbinden en kies ‘Trustwallet’:

9. Je hebt ook het slippage percentage (%). Deze moet je instellen op 11-12% maar het kan gelukkig ook anders. Er is namelijk een manier waardoor je je slippage % ook op 1% kunt zetten wat ervoor zorgt dat je minder transactiekosten kwijt bent. Zet het slippage % op 1% en verander het laatste getal van het totaalbedrag van SafeMoon naar 1.

10. Gefeliciteerd! Je kunt nu Safemoon kopen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven