Hoe koop je gemakkelijk Prometeus (PROM)?

De cryptocurrency Prometeus is een veel besproken digitale munt en wij krijgen steeds vaker de vraag hoe je deze gemakkelijk kunt kopen. Prometeus (PROM) is de afgelopen dagen enorm hard gestegen in prijs en staat op moment van schrijven zelf op nummer 137 in de ranglijst van meest populaire en waardevolle cryptocurrencies. De waarde van PROM is momenteel $73.33 en heeft in de afgelopen 24 uur een stijging van 25.27% meegemaakt.

Maar hoe koop ik Prometeus (PROM)?

Prometeus (PROM) is veel makkelijker aan te schaffen dan bijvoorbeeld Safemoon. Je kunt PROM bij verschillende digitale handelsplatformen kopen maar wij raden persoonlijk aan om dit bij Binance te doen omdat je daar bijvoorbeeld ook makkelijk met iDeal kunt betalen.

Wij raden altijd aan om handelsplatform Binance te gebruiken omdat zij een van de grootste ter wereld zijn en heel veel soorten crypto’s aanbieden. Volg de stappen hieronder om eenvoudig Prometeus (PROM) te kopen:

1. Als je nog geen Binance account hebt meld je dan als eerst aan, dat doe je hier.

2. Als je een account op Binance hebt zijn we er zo doorheen en ben je binnen enkele minuten eigenaar van PROM. Wij maken in het voorbeeld gebruik van de Binance website maar bijvoorbeeld de app is ook erg handig. Navigeer linksboven naar Crypto kopen en dan naar Bank storting. Kies vervolgens iDeal en het bedrag dat je wilt storten. Mocht je een andere betalingsoptie willen kiezen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

3. Kies met welke bank je wil betalen en rond de transactie af. Ga vervolgens naar de wallet toe en als het goed is zie je nu rond de 50 euro in je wallet staan. Let op: Binance vraagt 1,30 transactiekosten als je wilt betalen met iDeal.

4. Nu heb je dus Euro’s in je wallet staan en deze gaan we converteren naar PROM (Prometeus). Dit doen we door linksboven op Markten te klikken. Klik dus op Markten en ga naar FIAT Markten. Zoek daarna naar BNB/EUR. We moeten namelijk eerst onze euro’s converteren naar BNB (Binance coin) om de BNB vervolgens te verhandelen naar PROM:

Klik op handelen en kies voor klassieke handel. Nu kom je op een scherm uit waar je allerlei grafieken en cijfers ziet staan maar wij gaan ons alleen focussen op het linker blokje:

5. Schuif het balkje naar 100% als je 100% van je euro’s wilt omruilen naar BNB en klik op Koop BNB.

Gefeliciteerd je hebt nu BNB en we zijn er bijna!

6. Nu gaan we onze BNB verhalen voor Prometeus. Ga weer naar market en klik op BNB marken. Zoek hier naar PROM en klik weer op handelen.

7. Dit is de laatste stap! We doen nu precies hetzelfde als hoe we BNB wilden kopen. Schuif de balk naar het gewenste percentage en klik op Koop PROM.

8. Gefeliciteerd! Je hebt succesvol PROM gekocht!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven