Hoe koop je gemakkelijk Moonbabe (MOONBABE)? Een Nederlandse cryptocoin

We hebben weer een cryptocurrency gevonden waarvan wij verwachten dat deze flink zal stijgen. Het leuke aan deze coin is dat hij van Nederlandse bodem is! We gaan het vandaag hebben over Moonbabe!

Ongeveer een maand geleden besloten wij om Elongate in het zonnetje te zetten en dit heeft goed uitgepakt omdat Elongate enorm is gestegen. Vandaag gaan we het over een andere digitale munt hebben die Moonbabe heet. Wij als Trendnieuws staat achter deze token omdat de eigenaren van Moonbabe Nederlands zijn. Ook hebben wij goed contact met de eigenaren.

Let op: investeren in cryptocurrencies brengt altijd een risico met zich mee! Dit is geen financieel advies en beleg nooit met geld wat je niet kunt missen.

Wat is Moonbabe?

Moonbabe token is donderdagochtend op 6 mei 2021 gereleased door een Europese developer. Al snel kwamen een aantal Nederlandse investeerders de token op het spoor en ze traden in als early investors. De market cap maakt een snelle run naar 400k door de eerste promotie, maar zakte ook snel weer terug toen sommige investeerders hun winsten pakte. De initiële developer gaf daarop aan geen zin en tijd te hebben de token voort te zetten, en stelde aan de Nederlandse investeerders voor om de token over te nemen. Na kort overleg namen het Nederlandse team de website, Telegram groep, social kanalen en marketing wallet over en is aan het de slag gegaan met de promotie van Moonbabe. En niet zonder resultaat: sinds de overname is de market cap X50 gegaan.

Het Moonbabe team heeft de visie om een nieuwe dating app te ontwikkelen, die zich richt op de meer introverte (nerdy/geeky) doelgroep. Waar het bij concurrent Tinder gaat over de goede plaatjes op een Instagram-achtige manier en zoveel mogelijk swipen, daar gaat bij Moonbabe kwaliteit en inhoud voor. Elke dag krijgt Moonbabe members een selectie van drie profielen te zien, die door het algoritme als meest matchend beoordeeld zijn. De basisinformatie is al zichtbaar, maar om alle informatie te zien en toegang te krijgen tot de 1:1 chat moet je een klein bedrag betalen met Moonbabe tokens. Dit zorgt er voor dat al je uiteindelijke matches van hoge kwaliteit zijn (je hebt namelijk allebei betaald voor de match en de 1:1 chat) en dat je veel meer kans hebt op een leuke date.

Leuk het verhaal, maar hoe koop ik deze coin?

Omdat Moonbabe pas een paar dagen bestaat kun je deze nu alleen nog via Pancakeswap kopen. Moonbabe kun je op twee manieren kopen: via de Trust Wallet app of via Metamask. Wij gaan echter alleen uitleggen hoe je de token kunt kopen via Trust Wallet omdat dit de makkelijkste optie is en je dit makkelijk via je telefoon kunt doen.

Kom je ergens niet uit of wil je over Moonbabe praten? Word dan lid van onze Whatsappgroep en garanderen dat je binnen 5 minuten antwoord krijgt op je vraag.

Je hebt BNB nodig om eigenaar van Moonbabe te worden. BNB koop je via Binance . Wij kiezen bewust voor Binance omdat dit een van de grootste handelsplatformen ter wereld is en omdat je via iDeal kunt betalen. Weet je niet precies hoe je BNB moet kopen? Ga dan naar onze handleiding: hoe koop ik BNB?.

Laten we beginnen! Hieronder leggen we je precies uit hoe je Moonbabe via Trust Wallet koopt

1. Download de TrustWallet app in de App Store of Google Play Store.

2. Klik op wallet aanmaken of importeer een bestaande wallet.

3. Je hebt dus BNB (smart chain) nodig, die kun je hier kopen.

4. Je kunt BNB via Binance kopen en deze naar je Trust Wallet overmaken, wat de meest goedkope en snelste optie is.

– 4.1. Wanneer je eindelijk BNB hebt is het de bedoeling dat deze naar je Trust Wallet worden verzonden. Open je Trust Wallet-app en klik op ‘Smart Chain’ en klik vervolgens op ‘Receive’.

– 4.2. Kopieer dat adres en ga weer naar Binance. Als je in Binance zit ga je naar je wallet, klik je op BNB en dan op ‘Opnemen’. Bij het adres plak je je Trust wallet smart chain adres die je zojuist hebt gekopieerd. Het is belangrijk dat je bij netwerk kiest voor het BEP20 (BSC) netwerk. De correcte instellingen zien er zo uit:

– 4.3. Klik vervolgens op ‘Opnemen’ en binnen een paar minuten heb je je BNB in je Trust wallet staan. Nu ben je helemaal klaar om je BNB’s te gaan omruilen voor Moonbabe. Ga verder naar stap 5.

5. Als je iOS gebruikt moet je de DApp inschakelen. Ga naar Safari en vul daar het volgende in: trust://browser_enable

6. Als je het hebt ingeschakeld heb je de optie ingeschakeld om de browser binnenin de Trust Wallet app te gebruiken.

7. Kopieer het volgende tokenadres naar je klembord: https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap?outputCurrency=0x23ccafcf3d8ca80d34d25aaa1a2016adc91bf987

8. Goed gedaan, ga terug naar je Trustwallet app.

9. Klik op ‘browser’ in de app.

10. Plak het gekopieerde adres in de zoekbalk.

11. Het is erg belangrijk dat je op de Binance Smart Chain zit, dat kun je linksboven instellen.

12. Vervolgens vraagt Pancakeswap om te verbinden. Kies TrustWallet.

13. Je bent er bijna! Nu kan je je BNB verhandelen voor Moonbabe.

14. Het wordt aangeraden om het slippage percentage (%) in te stellen op 11 – 12% bij het kopen van Moonbabe. Wij zijn echter achter een trucje gekomen waarbij je het slippage % ook op 1% kunt zetten waardoor je dus veel minder transactiekosten betaald. Zet het slippage % op 1% en verander het laatste getal van het Moonbabe bedrag naar 1:

15. Gefeliciteerd met je Moonbabe-aankoop!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven