Cumrocket is wederom een cryptocurrency die de afgelopen dagen enorm hard aan het stijgen is. Deze munt is explosief ‘naar de maan gegaan’ omdat ook Elon Musk recentelijk heeft laten weten dat hij interesse heeft in de munt. Hieronder gaan we je uitleggen wat CUMROCKET precies is en hoe je deze munt gemakkelijk kunt kopen.

Wat is Cumrocket (CUMMIES)?

Cumrocket is een digitale munt die gecreëerd is voor de 18+ markt. De makers van deze cryptocurrency willen de coin gaan gebruiken als betaalmiddel binnen de 18+ markt op het internet. Het idee is dat je in de toekomst de coin kan gaan gebruiken om bijvoorbeeld een fooi te geven aan een webcam model of bijvoorbeeld OnlyFans. Ook hebben ze ideeën voor een NFT marktplaats.

Stel je wil bijvoorbeeld een fooitje geven aan een webcam model dan zou je dat in de toekomst moeten kunnen door $CUMMIES als fooi te geven.

De munt is de afgelopen dagen extreem hard gestegen omdat Elon Musk volop aan het Twitteren is over de digitale coin:

Hoe koop ik Cumrocket (CUMMIES)?

Omdat er veel belangstelling is in Cumrocket (CUMMIES) hebben wij besloten een simpele handleiding te schrijven waarin precies staat uitgelegd hoe je deze munt kunt kopen.

BEKIJK OOK  Hoe koop je BNB? Binance Coin

Je koopt deze munt met Trust Wallet en je hebt daar dus ook de app voor nodig. De app kun je gemakkelijk in de Google Play Store (Android) of App Store (iPhone) downloaden. Trust Wallet is een gedecentraliseerde app waar je digitale valuta kunt kopen zonder toezicht van bedrijven, exchanges of de overheid. Elongate is daar een goed voorbeeld van.

Het aller eerste wat je nodig hebt om eigenaar te kunnen worden van deze munt is de Binance Coin (BNB). Cumrocket wordt namelijk verhandelt tegen BNB. De munt kun je uiteraard via Binance kopen en daar kun je ook gemakkelijk met iDeal betalen. Als je nieuw bent in crypto en niet precies weet hoe je BNB moet kopen, kun je deze simpele handleiding gebruiken.

Laten we beginnen met het kopen van Cumrocket

1. Download de Trust Wallet op je smartphone als je deze nog niet had en maak een wallet aan.

2. Schaf BNB (Binance coin) aan. Dit doe je door hier te klikken.

3. BNB schaf je dus gemakkelijk via iDeal aan op het Binance platform. Dit is de goedkoopste en snelste optie. Als je dat hebt gedaan dan maak je jouw BNB’s over naar je Trust Wallet app die je zojuist hebt gedownload en geïnstalleerd.

BEKIJK OOK  'Ik verloor miljoenen aan cryptocurrency verslaving'

-3.1. Wanneer je BNB’s hebt gekocht op Binance moet je deze dus naar je Trust wallet overmaken. Dat gaat heel makkelijk. Open je Trust Wallet app en klik op ‘Smart Chain’ en klik vervolgens op ‘Receive’.

-3.2. Het adres wat je daar ziet staan kopieer je en plak je bij Binance waar je je BNB’s wilt opnemen. Het is belangrijk dat je bij netwerk kiest voor het BEP20 (BSC) netwerk. Wanneer je bij Binance op ‘Opnemen’ hebt geklikt, heb je binnen een paar minuten je BNB’s overgemaakt naar je Trust Wallet. Dit ziet er zo uit:

4. Nu gaan we weer terug naar onze Trust Wallet. Heb je een iPhone? Dan moet je eerst nog even DApp inschakelen. Ga naar Safari en vul daar het volgende in: trust://browser_enable

5. Klik vervolgens binnenin de Trust Wallet app op ‘Browser’ en voer het volgende adres in: cumswap.cumrocket.io

Vervolgens verbindt je je wallet met het BSC Netwerk.

6. Je kunt nu je BNB’s verhandelen tegen $CUMMIES (de naam van de cumrocket-token)

7. Gefeliciteerd! Je bent nu eigenaar van $CUMMIES!

Hieronder ook nog een simpele video waarin staat uitgelegd hoe je Cumswap (CUMMIES) kunt kopen:


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!