Hoe koop ik Terra Classic via iDeal? $LUNC

$LUNC Terra Classic Ideal kopen

Terra Classic $LUNC heeft de afgelopen dagen een enorme groeispurt gemaakt. Iedereen die eenbeetje in crypto zit heeft dit waarschijnlijk wel gezien en hoogstwaarschijnlijk ook daarom op dit artikel gekomen. Omdat we veel vragen krijgen de Luna Classic en vooral hoe je aan deze munt op een makkelijke manier kunt komen, hebben wij een handleiding gemaakt waardoor je heel gemakkelijk Luna Classic kunt kopen. We hebben het geprobeerd met de moeder van een van onze schrijvers die 60 jaar oud is en het is ook haar gelukt!

Korte samenvatting: Luna Classic is sinds 3 maanden een cryptocurrency van de community, niet meer van de bedenker. Alles over de geschiedenis en het verloop van $LUNC lees je hier.

$LUNC Terra Classic Ideal kopen

Hoe koop je Terra Classic $LUNC

Er zijn verschillende manieren om $LUNC te kopen met heel veel stappen en omwegen. We zijn er echter achter gekomen door veel rond te hebben gevraagd dat het echt de makkelijkste en snelste manier is door $LUNC op de Nederlandse exchange Bitvavo te kopen. Dit komt omdat je hier makkelijk met iDeal kunt betalen en het een Nederlands bedrijf is. Uit onze ervaring is gebleken dat het ook nog eens de goedkoopste manier is en de snelste manier.

Stap 1: maak een account aan

Maak een account aan op Bitvavo.com. Dit is zo gedaan:

Je vult je gegevens in en zult je via en paspoort, id of rijbewijs moeten verifiëren. Dit duurt slechts enkele minuten en dan heb je een account.

Stap 2: stort je gewenste bedrag

Ook dit is erg makkelijk. Zoals je kunt zien staat er een grote blauwe knop met ‘Storten €’:

Als je daar eenmaal op hebt geklikt kun je je gewenste bedrag kiezen. Wij kiezen in het voorbeeld voor 50 euro en willen daarmee $LUNC kopen. Hieronder zie je welke betalingsmogelijkheden je hebt:

Wij kozen Ideal en hebben 50 euro gestort. Ons account ziet er nu zo uit:

Stap 3: Je bent klaar om Terra Classic te kopen

Vanaf nu is het heel simpel. Onder je Euro tegoed zie je een zoekbalk staan, Typ daar Terra Classic in en klik op de munt:

Scroll naar beneden tot je ‘Kopen’ ziet staan, op desktop zie je dit direct rechts staan:

Vul het gewenste bedrag in en rond het proces af. Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van $LUNC coins:

Er zijn ook andere manieren om $LUNC te kopen maar dat is iets ingewikkelder. Wil je het toch op een andere manier doen? Word dan lid van één van de Nederlandse Terra Classic groepen op Whatsapp of Telegram:

De officiële Nederlandse groepen:

Word lid van de Nederlandse Telegram groep
Word lid van de Nederlandse Whatsapp groep

Scroll naar boven