Hilarische foto’s laten perfect zien wat er gebeurt als je wijn drinkt

Nu de zomervakantie nadert en de zonnige dagen om te hoek staan, kunnen de meesten van ons niet wachten om op het terras te zitten en een paar glazen wijn te drinken. In de loop der jaren zijn de meeste volwassenen zich bewust geworden van wat er gebeurt als je een beetje te veel drinkt. Maar hoe groot is het verschil als je ’s nachts steeds meer drinkt?

Drie glazen

Het fotoproject “3 glazen” van fotograaf Marcos Alberti laat zien hoe we eruit zien voordat we gaan drinken, en na één, twee en drie glazen wijn. De resultaten liegen er niet om, zoals je je misschien kan voorstellen.

Bekijk de fascinerende verschillen in de onderstaande afbeeldingen die fotograaf Marco heeft gemaakt. Kon jij je lach inhouden? Laat het ons weten in de reacties!

1. Wat een verschil!

2. Je ziet het na één glas!

3. Wijn maakt haar blij!

4. En dat al na een paar glazen!

5. Je ziet de glimlach breder en breder worden

6. Pure vreugde!

7. Wat een heerlijk gezicht op de laatste foto!

Rode wijn is gezond

Wij zullen de laatste zijn die zeggen dat je elke dag veel alcohol moet drinken. Dat is namelijk niet alleen ongezond voor je geest, maar vooral voor je lichaam. Drink dus altijd met mate. Dat gezegd hebbende, zijn er ook onderzoeken die suggereren dat het sporadisch drinken van rode wijn daadwerkelijk gezondheidsvoordelen heeft.

Wat de voordelen van het drinken van rode wijn zijn, kan je lezen in dit artikel. Ken jij dus iemand die graag rode wijn lust? Deel dan vooral dit artikel.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven