Hilarische beelden: First Dates-meisje legt uit waar Arnhem ligt

Hilarische beelden: First Dates-meisje legt uit waar Arnhem ligt

First Dates is een schitterend televisieprogramma om naar te kijken. Het programma koppelt mensen met dezelfde interesses aan elkaar, maar vaak ontstaan de meest bizarre gesprekken. Of er vallen veel stiltes.

Dat is ook niet zo gek natuurlijk. Op date gaan terwijl er volop camera’s op je gericht staan zorgt naar onze mening niet voor een optimale ontmoeting. Tussen de date door moeten deelnemers zo nu en dan uitleg geven over hoe ze hun date vinden, waardoor de date vol onderbrekingen zit.

Date-dame helemaal de weg kwijt

Wanneer heel Nederland meekijkt, kunnen gesprekken een hele andere wending krijgen. Dat was gisteren ook aan de orde. Het meisje in onderstaande video gaat inmiddels viraal vanwege haar excellente topografie-kennis. De vrouw blijkt in Nederland alleen Amsterdam en Eindhoven te kennen.

Hilarische beelden: First Dates-meisje legt uit waar Arnhem ligt

Dat is namelijk de route die ze heeft moeten rijden om bij het First Dates restaurant te komen. De jongen waarmee ze een date heeft, woont in Arnhem. Ze heeft geen idee waar dat eigenlijk ligt. Als haar date een tip van de sluier oplicht en zegt dat dit in de provincie Gelderland ligt, wordt het de vrouw te veel. Onderstaande de hilarische beelden die inmiddels door duizenden mensen bekeken zijn.