Hij vindt zijn vrouw in bed met 19-jarige hunk – haar verklaring laat iedereen sprakeloos

Je hoort je partner niet bedriegen, maar ik moet deze vrouw gewoon de eer geven voor haar hilarische verklaring nadat ze op heterdaad was betrapt. Hier had hij vast en zeker niet op gerekend.

Een man kwam vroeg thuis van zijn werk en vond zijn vrouw in hun slaapkamer, de liefde te bedrijven met een zeer aantrekkelijke jongeman. Het is begrijpelijk dat de man behoorlijk overstuur raakte toen hij ze op heterdaad betrapte.

“Oh, dus dit is hoe het is!” Riep hij. “Hoe durf je me dit aan te doen – je trouwe echtgenoot, de vader van je kinderen! Dit was het dan, ik verlaat je. Ik wil scheiden!”

Zijn vrouw bedekte zichzelf met de lakens en antwoordde: “Wacht even, liefje, ik kan het uitleggen!”

“Prima, ga je gang,” gromde hij, “maar dat zijn de laatste woorden die je ooit tegen mij zult zeggen!”

En de vrouw begon:
“Wel, ik stapte in de auto om naar huis te rijden en deze jongeman hier vroeg me om een ​​lift. Hij keek zo zielig dat ik medelijden met hem kreeg en hem in de auto liet. Ik merkte dat hij heel dun was, niet goed gekleed en erg vies. Hij vertelde me dat hij al drie dagen niet had gegeten!

Dus, met mijn medeleven, bracht ik hem naar huis en gaf ik hem de enchiladas die ik voor jou had gemaakt gisteravond. Degene die je niet wilde eten, omdat je vol zat van chips toen je tv aan het kijken was. Het arme ding verslond de enchiladas in een paar minuten.

Omdat hij een douche nodig had, stelde ik voor om bij ons te douchen, terwijl hij dat deed merkte ik dat zijn kleding vies en vol met gaten zat, dus gooide ik ze weg. Toen hij kleren nodig had, gaf ik hem de designer-jeans die je een paar jaar terug cadeau hebt gehad, maar nooit gebruikt omdat hij te krap zit.

Ik gaf hem ook het ondergoed dat mijn cadeau aan jou was tijdens onze trouwdag, die je niet gebruikt omdat je zegt dat ik geen goede smaak heb. Ik gaf hem het mooie shirt dat mijn zus je gaf voor Kerst dat je niet gebruikt, alleen om haar te irriteren. Ik heb hem ook die laarzen gegeven die je in de dure boetiek hebt gekocht en die je niet meer gebruikt omdat je zag dat Justin Bieber ze ook draagt.”

De vrouw ademde snel en vervolgde: ‘Hij was zo dankbaar voor mijn begrip en hulp en terwijl ik hem naar de deur leidde, wendde hij zich tot mij met tranen in zijn ogen en zei:’ Alsjeblieft … is er nog iets anders dat je man niet doet?”