Toen de maag van Lina Medina begon te groeien, waren artsen ervan overtuigd dat ze aan een grote tumor leed – ze was slechts 5 jaar oud.

Maar na het uitvoeren van tests ontdekten ze dat ze zeven maanden zwanger was en weken later beviel ze van een gezonde baby.

Inmiddels, 80 jaar later, is Lina nog steeds de jongste persoon ter wereld die ooit is bevallen.

Ze werd geboren in een klein dorp in de Andes in Peru in een arm gezin in 1933.

Op 5-jarige leeftijd merkte haar moeder haar groeiende buik op nadat ze had geklaagd over buikpijn.

5-jarig meisje wordt moeder

Slechts weken later, op 14 mei 1939, beviel ze van een baby door een keizersnede, omdat haar jonge bekken te klein waren voor een natuurlijke geboorte.

BEKIJK OOK  Borsten van vrouw (23) groeien maar door: ze heeft nu cup K

Haar baby werd geboren op een gezonde 2700 gram en het kind werd Gerardo genoemd, ter ere van de arts die hem de wereld in bracht.

Toen Gerardo werd geboren, ontdekte de arts dat ze, ondanks dat ze 5 jaar oud was, volwassen geslachtsorganen had en leed aan een aandoening die vroegrijpe puberteit heette.

Er waren geruchten dat haar vader incest had gepleegd met zijn dochter, waardoor hij vervolgens werd gearresteerd.

Maar hij werd later door de politie vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs, en tot op de dag van vandaag is de ware identiteit van de vader nooit onthuld.

Opgroeiend geloofde Gerardo altijd dat Lina zijn zus was, maar op 10-jarige leeftijd werd verteld dat ze zijn moeder was. Gerardo groeide gezond op, maar stierf op zijn 40-jarige leeftijd in 1979 aan de gevolgen van een botziekte.

BEKIJK OOK  17-jarige hond blijft loyaal bij meisje van 3 jaar dat al meer dan 15 uur alleen in het bos is

Lina – die nog nooit over de zwangerschap heeft gesproken – leeft nog steeds op 85-jarige leeftijd. Ze trouwde met man Raul in de jaren 1970, later heeft ze nog een tweede zoon gekregen.

Haar zaak is vaak gezien als een hoax, maar artsen zeggen dat ze röntgenfoto’s en biopten hebben die bewijzen dat ze echt zwanger was.

Bekijk voor verdere informatie de video hieronder:

Bron: The Sun


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!