Het lijkt over te zijn tussen Yolanthe en Wesley Sneijder(1 minuten lezen)

Het is al een tijdje stil als het gaat om de liefdesbreuk tussen Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat het niet soepel gaat tussen de twee is nu al een tijdje bekend, maar sinds een paar dagen terug heeft Yolanthe ook nog de foto’s met Wesley van haar Instagram verwijderd. Volgens Yolanthe zijn de foto’s ‘besmet’ door wat er in het verleden is gebeurd…

Via een mail ontving Story een verzoek van een bedrijf die is gespecialiseerd in de negatieve gevolgen van reputatiebedreigingen op het internet. Het bedrijf had echter een verzoek waarbij vraagtekens ontstonden. Het verzoek was namelijk:

“Op uw website zijn afbeeldingen gepubliceerd waarop cliënte wordt afgebeeld. Deze afbeeldingen worden weergegeven bij artikelen die betrekking hebben op cliënte. Het gaat om de volgende afbeeldingen.

Hierna vermeldde ze een aantal linkjes naar artikelen waarop foto’s te zien zijn van Yolanthe samen met Wesley. Vervolgens stond er verder in de mail:

“Mijn cliënte zou het enorm waarderen wanneer de desbetreffende afbeeldingen worden vervangen door een actuele afbeelding (zie bijlage).”

Het bedrijf bood dus aan om de foto’s van Yolanthe met Wesley te vervangen met foto’s waarbij zij niet meer geassocieerd wordt met Wesley.

Dit verduidelijkt maar dat het niet goed gaat tussen Wesley en Yolanthe! Wat denk jij? Laat het weten in de reacties!

Wat vind jij? Reageer hieronder