Het is officieel: Jutta Leerdam in de Playboy!

Jutta Leerdam geeft varende vriendengroep een onbedoeld kijkje tussen haar benen

Jutta Leerdam is een prachtige vrouw. Daar is vermoedelijk iedereen het over eens. Als het aan ons gelegen had, was zij Miss Nederland geworden. Maar goed, het ligt niet aan ons. 

Superster

Leerdam is niet alleen een topschaatser. Doordat ze een relatie heeft met de Amerikaan Jake Paul, een influencer en tegelijkertijd bokser, is ze inmiddels een internationale superster. Sinds ze begon met daten met Paul, heeft ze alleen op Instagram al meer dan een miljoen extra volgers.

Er lijkt dan ook geen rem te staan op de successen die Jutta aaneen rijgt. Haar populariteit stijgt met de dag, ze mag in tv-shows komen praten en heeft nu zelfs een wassen beeld gekregen in Madame Tussauds. Vier dagen geleden werd het beeld onthuld en ingewijd door Jutta zelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Playboy

En dan nu de reden waarom je waarschijnlijk op dit artikel hebt geklikt. Want er is groot nieuws dat mannen in Nederland moeten weten.

Sinds een tijdje deden er geruchten de ronde over een eventuele samenwerking tussen Jutta en Playboy. Het is natuurlijk niet gek dat Playboy zo’n topvrouw probeert te strikken.

En nu is het grote moment aangebroken, want Jutta heeft ingestemd met een behoorlijk pikante fotoshoot in het mannenblad. En dat wordt geen kort verhaaltje.

Zeven pagina’s

De redactie van Playboy heeft besloten om maar liefst ZEVEN pagina’s te wijden aan Jutta, die wordt omschreven als ‘een vrouw om van te houden’.

”Ze is succesvol, adembenemend mooi en vooral zichzelf. Kortom: de ideale vrouw voor een feature in Playboy. Maar wie is Jutta, het schaatskanon met de kenmerkende zwarte eyeliner nou precies?”

”We kunnen de bekende schaatsster uit ‘s-Gravenzande dan jammer genoeg niet een plaatsje op de centerfold van ons blad geven, mar dat weerhoudt ons er niet van om in de allernieuwste Playboy flink wat pagina’s te vullen met de zeven verschillende kanten van Jutta.”

Tsja, mannen. Playboy zal ongetwijfeld uitpakken met enkele heerlijke foto’s. Maar hoeveel Jutta echt zal laten zien…Dat zullen we moeten afwachten 😉

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Playboy NL (@playboy_nl)

Scroll naar boven