Het geheim van een lang leven is het vermijden van mannen, volgens deze 109-jarige vrouw

Hier is een interessante gezondheidstip van een 109-jarige vrouw: vermijd mannen.

Jessie Gallan is officieel tot de oudste vrouw in Schotland genoemd. En toen haar gevraagd werd naar haar geheim om zo lang te leven, had ze een hilarisch en openhartig antwoord.

Volgens haar komt het geheim van een lang en gezond leven neer op twee eenvoudige redenen: elke dag pap eten voor het ontbijt, en nog belangrijker, om mannen te vermijden.

Jessie, die haar 109ste verjaardag vierde met een plak cake in haar verzorgingshuis in Aberen, zegt simpelweg:
“Mijn geheim voor een lang leven is het vermijden van mannen. Ze zorgen gewoon voor meer problemen dan dat ze waard zijn.

“Ik zorg ervoor dat ik voldoende beweeg, elke ochtend een lekker warm bakje pap eet en daarnaast ben ik nog nooit getrouwd.”

Maar dat is niet echt een verrassend iets, gezien haar levensverhaal.

Jessie is nooit getrouwd geweest. En ze heeft altijd een onafhankelijk leven geleid.

Op 13-jarige leeftijd vertrok ze van huis om als melkmeisje te werken en vervolgens als boerenkeuken-medewerkster. Ze werkte vervolgens in een hotel dat door de koningin zelf werd bezocht.

“Ik heb altijd hard gewerkt en zelden zou ik ooit vakantie nemen. Ik verliet mijn huis toen ik 13 was en begon een baan met het melken van koeien.

“Ik heb altijd goede banen gehad met hele aardige mensen. Het is geweldig om te zien hoe compleet anders de wereld nu is dan degene waarin ik ben opgegroeid. “

De charmante oude dame is een vreugde voor iedereen om haar heen en maakt mensen vaak aan het lachen. Senior supportmedewerkster Rebecca Streeter heeft bijvoorbeeld alleen goede dingen te zeggen over Jessie.

“Jessie neemt nog steeds deel aan de groepsactiviteiten, ze vindt haar oefening leuk.

“Ze gaat naar alle concerten en gaat elke zondag naar de kerk. En natuurlijk heeft ze een hele gezonde levensstijl. ‘

Bekijk haar interview hieronder:

Helaas stierf Jessie Galahan kort na het interview in Schotland. Maar haar leven is het vieren waard.

Zou je Jessie’s raad volgen? Ben je het ermee eens dat het geheim van een lang, gelukkig en gezond leven is om mannen te vermijden? Of misschien is haar advies om elke dag pap te eten gemakkelijker te volgen? Laat het ons weten in de comments!