Het gaat niet goed met de gezondheid van Roxeanne Hazes

Op de bank bij de podcast Yous & Yay zat zangeres Roxeanne Hazes. Tijdens de podcast deed ze een heftige onthulling. Ze heeft namelijk laten weten dat ze af en toe op spontane momenten gaat hallucineren..

Paniek en angstaanvallen

Maar dat is niet het enige waar Roxeanne last van heeft. Ze liet al een tijd geleden weten dat ze af en toe last heeft van paniek en angstaanvallen had. Maar nu heeft Roxeanne dus laten weten dat dat niet het enige is waar ze mee kampt. Ze heeft dus ok last van hallicunaties.

Ze zegt dat ze af en toe begint te hallucineren door slaapproblemen. Hier heeft ze al 3 jaar last van. Het zou vooral komen door haar zoontje Fender die ’s nachts veel huilde waardoor Roxeanne enorm weinig slaap heeft.

Roxeanne zegt er het volgende over: “Eigenlijk begon het al vrij snel na zijn geboorte. Hij huilde best veel ’s nachts en we hebben zelfs echt een lange periode meegemaakt waarin we drie kwartier sliepen

“Het is heel eng als je ernaar kijkt. Hij zit dan met zijn ogen open alsof hij erbij is. Dan probeer ik hem eruit te halen maar dat lukt dus niet, want hij slaat echt om zich heen. Het is super zielig.”

“Je houdt het een paar maanden vol en dan ga je hele gekke dingen zien. We hebben echt gehallucineerd en dat was heel erg eng. Ik heb een kind zien zweven en dat is echt niet oké.”

“Bij ons is het altijd: wie gaat met hem eruit? Dat kan verschillen tussen kwart voor 5 en half 6. Dat is een beetje het ritme waar we in zitten.”

“Het zijn fases en dan slaapt hij weer goed. Het zijn allemaal fases en het komt ook wel goed. Net op het moment dat je denkt: ik trek het echt niet meer, dan komt het goed.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven