Hoe koop je gemakkelijk Chainlink (LINK)?

Je kunt er bijna niet meer omheen: Cryptocurrency. In dit artikel leggen we stapsgewijs uit hoe je gemakkelijk LINK kunt kopen. Volg de onderstaande stappen en je bent binnen de kortste keren trotse eigenaar van Chainlink. Deze munt wordt ook wel ‘de slapende reus’ genoemd, en staat op het punt om grootse hoogtes te bereiken.

Wat is Chainlink?

Hoe koop je LINK?

Er zijn hier twee manieren voor. De eerste is door een bedrag via iDeal te storten naar Binance en deze rechtstreeks te verhandelen naar LINK. Dit geldt ook met bijvoorbeeld Bitcoin. Deze handleiding werkt ook voor vele andere cryptocurrencies.

IDEAL

1. Heb je nog geen account op Binance Maak deze dan eerst aan. Wij hebben een speciale link voor je. Als je deze gebruikt krijg je direct 10% korting op je transactiekosten.

2. Als het goed is heb je je inmiddels aangemeld en ingelogd. In dit voorbeeld gebruiken we de Binance app op onze smartphone. In de onderstaande foto zie je de homepagina van Binance. Als je daar bent klik je op EUR storten.

3. Als je op EUR storten hebt geklikt zie je een lijstje met verschillende opties over hoe je geld kunt storten naar Binance. IDEAL leek ons het beste voorbeeld.

crypto seizoen

4. Vul vervolgens het bedrag in wat je wilt storten. Je bent vrij om te bepalen met welk bedrag je wilt instappen.

crypto seizoen

5. Selecteer je bank en betaal.

6. Als je eenmaal hebt betaald ga je terug naar de app of website en klik je op ‘wallet’. Bij elke transactie die je doet krijg je een bevestigingsmail.

Zoals je kan zien staat er nu geld in onze wallet, dit is iets minder dan het bedrag je hebt gestort omdat Binance voor een iDeal transactie €1,30 vraagt.

7. Ga vervolgens naar ‘markten’ en zoek rechtsboven op het volgende: LINK/EUR.

crypto seizoen

8. Klik vervolgens op het handelspaar en klik op ‘kopen’.

crypto seizoen

9. Nu komt het leukste: Het is tijd om te gaan handelen. Klik op 100% als je al je gestorte geld wilt verkopen voor LINK. Uiteraard kun je ook een ander percentage kiezen.

crypto seizoen

10. Klik vervolgens op ‘Koop LINK’ en gefeliciteerd! Je bent nu trotse eigenaar van Chainlink.

Of ben je op zoek naar een ander soort munt? Dan is Elongate misschien wel iets voor jou!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven