Henny Huisman is woest en besloot nog meer privé informatie over het liefdesleven van Marco Borsato te delen. Henny is kwaad en is van mening dat Marco Borsato niet moet liegen over zijn geheime relaties en besluit te vertellen dat er nog een vrouw is waar Marco Borsato iets mee zou hebben gedaan.

Henny laat ook weten dat hij absoluut geen spijt heeft van alles wat hij met de media deelt. We zij hij dat de Borsato familie niet heel blij zou zijn met zijn informatie. “Nee, ik heb nergens spijt van. Het is ook een beetje uit zijn verband gerukt allemaal.”

“Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was”, stelt de Soundmixshow-presentator. “Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje over jokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was. Dat was helemaal niet zo.”

De presentator zegt dat hij nog veel meer weet over Marco. “Toen kwamen er nog meer namen naar boven en iedereen had het over die namen. Ik heb ook iets gehoord over een vrouw waarmee hij zou zijn geweest bij Warchild, het goede doel waarvoor hij zich inzet.”

Henny kan ook niet begrijpen dat Nederland het zo erg vind dat hij privé geheimen van Marco met de media deelt.

BEKIJK OOK  Dit zegt Gerard over Gordons emigratie naar Dubai "Is dit een grap?"

“Dan denken mensen: Marco is begonnen bij Henny, daar moet Henny als een soort vader over waken. Maar het is natuurlijk onzin dat ik me daarmee zou bemoeien. Hij moet dat zelf weten. Het is niet leuk, maar het is wel zo.”

Ook liet Henny weten dat hij niet meer met Marco hoeft te praten en ook dat ze niks meer besproken hebben.

Marco Borsato en Henny Huisman

Dat Henny een hekel aan Marco heeft is wel erg duidelijk maar heeft al eerder aangegeven dat hij het heel erg vindt voor Leontine Borsato en de kinderen.

“Ik vind het stom en het is ook zonde voor zijn drie kinderen. Hij heeft een hartstikke leuke dochter van 17, ze liep die modeshow zo trots. Dan denk ik: potverdee! Dat doet me zeer.”

Henny benadrukt dat Marco dit over zichzelf heeft afgeroepen:

BEKIJK OOK  Lil Kleine maakt een grapje over gestolen horloge

“Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger. Dit is dodelijk. Je kunt het zo zien: iemand is heel goed, tot hij zijn vrouw vermoordt. Dan is het een moordenaar. Het laatste wat je doet overheerst.”

Marco Borsato heeft in 2019 al toegegeven dat hij was vreemdgegaan met Iris Hond.


Like it? Share with your friends!