Henny Huisman is verbaasd: ‘Sarah van Soelen lokt het allemaal zelf uit’

Henny Huisman snapt er niks van dat Sarah van Soelen mediatraining nodig heeft. Hij vindt de oplossing simpel: Hou je gewoon even gedeisd. 

Weer terug

Sarah van Soelen is nog maar net terug uit Spanje. Daar kreeg ze professionele hulp om om te kunnen gaan met alle (negatieve) media-aandacht. We begrijpen dat afgelopen maanden een rollercoaster waren voor haar, en helemaal als je Yvonne Coldeweijer achter ja aan hebt. Ze noemen haar niet voor niks Yvonne ‘Alberte Verlinde’ Coldeweijer.

Maar Henny Huisman snapt haar niet heel goed. Hij vindt dat Sarah zélf de media opzoekt. “Mijn vrouw heeft nog nooit mediatraining gehad, zij doet er gewoon niet aan mee. Als je eraan meedoet, dan is de consequentie dat mensen er ook een mening over hebben.”, aldus Henny.

Ze lokt het zelf uit

Sarah is natuurlijk ontzettend actief op Instagram, en dan kun je kritiek verwachten volgens Henny. “Als jij iets vindt, dan vinden andere mensen weer van niet. Dus ik denk dat ze zich een beetje meer op de achtergrond moet houden, dan krijg je al dat gedoe ook niet.”

Henny is heel simpel: ze lokt het zelf uit. “Je doet het op die manier wel zélf allemaal een beetje, wie de bal kaatst, kan ‘m terug verwachten. Maar mediatraining voor de vrouw of man van, dat gaat wel heel ver. Dat hoeft allemaal niet joh. Je moet gewoon je plaats weten, denk ik. En dat is meer op de achtergrond.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven