Henny Huisman gebroken van verdriet: “vechtend tegen tranen.”

Henny Huisman vecht tegen tranen

Nieuws vanuit Nederland – Een diep trieste gebeurtenis heeft de familie Huisman getroffen. Bep, de moeder van Tv-icoon Henny Huisman, is op 95-jarige leeftijd overleden. Evert Santegoeds deelde het hartverscheurende in een uitzending van Shownieuws, waar hij vertelde dat haar laatste dag plaatsvond op Goede Vrijdag.

Henny Huisman deelt video

Op de dag dat Bep Huisman haar laatste adem uitblies, stond Henny gepland voor twee optredens op Paaspop in Schijndel. Santegoeds vertelde een anekdote waarin naar voren komt tot welke generatieHenny behoord: “Henny behoort tot de generatie die gelooft in ‘de show moet doorgaan’, met het idee dat hij om half zes moest vertrekken, terwijl zijn moeder iets na vijven kwam te overlijden.”

Bep liet niet alleen Henny achter, maar ook haar kleinkinderen Jordy en Sander Huisman, die je kan kennen van het DJ-duo Kris Kross Amsterdam. In plaats van een begrafenis, heeft Bep besloten haar lichaam aan de wetenschap te schenken. Wel staat er een bijzondere herdenkingsbijeenkomst voor later deze week gepland. Hierbij komt de familie samen om herinneringen op te halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henny Huisman (@hennyhuisman_)

Laatste Groet aan bep

In een ‘Laatste groet’ op Instagram eerde Henny Huisman dinsdagavond het leven van zijn moeder. Hij schreef in dit bericht: “Laatste groet aan mijn moeder Bep. Rust zacht mama”, naast een foto ter herinnering. Wij wensen Henny en zijn hele familie ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

We willen je vragen om Henny heel veel sterkte te wensen in deze moeilijke tijd. Dit kan door te reageren in de reacties op Facebook. 

Scroll naar boven