Hema gaat ultiem vrouwengenot verkopen en komt met tompoucevibrator

Hema

Hema is flink bezig met het versterken van het thema tompouce. Wij vinden het niet te nassen, maar er zijn mensen die dit gebakje ontzettend lekker vinden.

Hema

In de afgelopen tijd maakte Hema al luchtbedden, schuursponsjes, koffers en zelfs kerstdecoratie in het tompouce thema. En nu? Nu is er ook een tompoucevibrator.

Hartstikke lekker voor vrouwen die alleenstaand zijn, maar toch willen genieten van een tompouce in hun poes. Maar ook de vrouwen met partner kunnen dit misschien wel gebruiken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HEMA (@hemanederland)

Tompoucevibrator

Toegegeven: het hebbedingetje oogt smakelijk. Online is hij inmiddels al uitverkocht, maar bij enkele filialen kun je hier nog aan komen.

Het speeltje is te vinden in het zogenaamde ‘Mooi en Gezond’-schap en kost 35 euro. Momenteel is er zelfs een korting op en betaal je tijdelijk maar 25 euro.

‘Plezier’

Eerder liet Hema al weten dat de tompucevibrator perfect bij het aanbod van de winkelketen past. ”Plezier tussen de lakens is onderdeel van je mooi en gezond voelen.”

”Dat zien wij bij de Hema als iets heel gewoons. Daarom past deze tompuce bij ons en maken we het toegankelijk”, aldus de unit director.

Easytoys

Het product is gelanceerd in samenwerking met Easytoys. Oprichter Erik Idema is dolgelukkig met de samenwerking. ”Het is het bewijs dat sexual welness en speeltjes geen taboe meer zijn.”

”Wij voelen ons in onze missie gesterkt doordat Hema het gedeelde succes met ons wil vien. Gezamenlijke klanten kunnen nu elke dat een tompoucefeestje vieren.”

Het is niet de eerste keer dat de twee bedrijven samenwerken. Eerder dit jaar werd er een hele lijn uitgebracht. Dat was zo’n groot succes, dat alle items binnen 48 uur uitverkocht waren.

En de tompoucevibrator? Wel, als je snel bent kun je er nog eentje in huis halen. Geschikt voor jezelf of geschikt als cadeau voor de kerst.

Scroll naar boven