Heftige vrijpartij in de bosjes achter de kerk gaat mis, man moet 112 bellen

Limburgse voetbalhooligan blaast eigen hand eraf met vuurwerk

Een heftige paalsessie in de bosjes in Krommenie (Zaanstad) is voor een kopppeltje uitgelopen op een vervelende situatie. De man moest zelfs de hulpdiensten inschakelen.

Bosjes

Sommifge mensen zijn zo ongeloofelijk hitsig, dat ze niet meer kunnen wachten tot ze thuis zijn of op een andere plek waar een bed staat.

Voor een man en een vrouw uit Krommenie is een heftige vrijpartij afgelopen nacht uitgelopen op een bizarre situatie. De twee gingen lekker van bil in de bosjes achter een kerk.

Op gegeven moment verloor de vrouw haar evenwicht en viel prompt in de sloot. De man probeerde haar te redden, maar viel zelf ook in het water.

Hitsig na café

Het koppeltje had een leuke avond in een lokaal café en doken na afloop nog even lekker de bosjes in om de avond op een lekkere manier af te sluiten.

De twee gingen echter dusdanig heftig tekeer, dat de vrouw naar achteren viel en in het water belandde. Haar dekhengst is 20 minuten bezig geweest haar eruit te krijgen.

Dat mislukte volledig en de man kwam zelf ook in de sloot terecht. Het lukte hem uiteindelijk niet om de vrouw uit de sloot te halen, waarna hij het noodnummer 112 belde.

Ziekenhuis

Bij de alarmcentrale kwam rond 03.00 uur een wanhopig telefoontje binnen. Daarop spoedden agenten en de brandweer zich naar de plek.

Toen de hulptroepen arriveerden, bleek de man zijn verovering toch op de kant te hebben gekregen. De vrouw was er echt niet best aan toe en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man moest daarop alleen naar huis vertrekken en baalt daarvan.

https://twitter.com/Tom_zulu10/status/1657186105282772992

Scroll naar boven