In China zijn bewakingsbeelden uitgelekt van een beestachtige mishandeling van meerdere vrouwen in een horecagelegenheid. De ruzie ontstond nadat een van hen weigerde in te gaan op de avances van een man. De politie heeft inmiddels negen! verdachten opgepakt.

De beestachtige mishandelingen gebeurden in een barbequerestaurant in de stad Tangshan, in de provincie Hebei. Op de beelden zie je een man die naar een tafel wandelt waar op dat moment vier vrouwen zitten. Hij plaatst zijn hand op de rug van een van hen.

De vrouw wijst hem meermaals af, waarop de stoppen doorslaan bij de man. Hij slaat haar meermaals en de vrouw vecht terug. Daarop stormt een groep mannen het etablissement binnen. Zij vallen niet alleen de vrouw, maar ook de vrouwen die aan de tafel zitten aan.

De slachtoffers worden op de grond gegooid, geschopt en er wordt zelfs een stoel naar een van de vrouwen gegooid. Het wordt nog gruwelijker, want de vrouw die de man had afgewezen wordt naar buiten gesleept. Hier wordt ze volledig in elkaar geslagen. Ondertussen kijken passanten toe en doen niets.

BEKIJK OOK  Vrouw knuffelt kat die geen aandacht kreeg, hij is zo blij dat hij lief begint te miauwen

De vrouw die de avances van de man had afgewezen, wordt vervolgens naar buiten gesleept en daar afgetuigd. Passanten en klanten van het restaurant kijken toe zonder in te grijpen.

Zwaargewond

Het slachtoffer raakt zwaar gewond en is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook vier andere vrouwen zijn door de gruwelijke afranselingen gewond geraakt.


Like it? Share with your friends!