Heftige ruzie breekt uit tussen naaktzwemmers: Nederlander trekt groot mes

Heftige ruzie breekt uit tussen naaktzwemmers: Nederlander trekt groot mes

In het Belgisch-Limburgse grensplaatsje Kanne is gisteravond enorme ruzie ontstaan. Een Nederlander en een Duitser kregen het met elkaar aan de stok over naaktzwemmen, waarop eerstgenoemde met een groot mes op het hoofd van de Duitser begon in te slaan.

Een Nederlander sloeg een Duitse naaktzwemmer tot bloedens toe met een groot mes op het hoofd. De dader vluchtte in een rode auto: de Belgische politie is naar hem op zoek.

De knallende ruzie ontstond rond 22.00 uur. De Nederlander kwam met zijn vrouw en kind een ijsje eten, maar werden geconfronteerd met een groepje mannen dat aan het naaktzwemmen was. De man vroeg daarop of iedereen zijn broek wilde aantrekken, maar daarop ontstond er een woordenwisseling die uitmondde in een ordinaire knokpartij met alle gevolgen van dien.

Ziekenhuis

Een van de betrokkenen was een man die naar een Nederlandse auto liep en daar een groot mes uit pakte. Daarmee sloeg hij een van de naaktzwemmers – een Duitser – op het hoofd.

Die raakte zodanig gewond dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest. De man met het mes was er inmiddels in zijn auto vandoor gegaan. Maandagavond laat was hij nog spoorloos, de politie probeert hem te vinden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven