Heftige gebeurtenis in de Efteling: show met spoed ontruimd

Groot incident in de Efteling: show met spoed ontruimd

In de Efteling is vanmorgen voor de tweede opeenvolgende dag iets heftigs gebeurd. Tijdens de Raveleijn parkshow, is het theather in de hens gevlogen. Dat laat een woordvoerder van het Brabantse attractiepark weten aan Hart van Nederland.

Wat is er precies gebeurd? Tijdens de show vloog een decorstuk, die hoort bij de parkshow Raveleijn, om nog onbekende reden in de hens.

De show werd meteen stilgelegd, en er heeft een ontruiming plaatsgevonden. Gelukkig is er niemand gewondgeraakt. Ook de paarden die aan de show zouden meedoen, konden op tijd in veiligheid worden gebracht.

De Raveleijn parkshow staat bol van de speciale effecten. Hier hoort ook vuur bij. Het is nog niet bekend of dat de oorzaak is.

De Efteling onderzoekt momenteel of er vandaag nog een show wordt gegeven, of dat dat niet tot de mogelijkheden behoort.

Gisteren ook al flink mis

De Raveleijn show ging gisteren ook al faliekant mis. Een van de ruiters viel van zijn paard en kwam met zijn hoofd tegen de afrastering terecht. Dat was zeer ernstig.

Tientallen bezoekers zagen het gebeuren en er zijn ook beelden van. De ruiter werd daarna met spoed afgevoerd en iedereen moest de show verlaten.

Voor de tweede dag op rij gaat het dus mis bij de show. Het is niet bekend hoe het momenteel met de ruiter gaat. Daar heeft de Efteling nog geen mededelingen over gedaan.

Scroll naar boven