Heftige beelden: Sigrid begint keihard te huilen op tv

Het gaat niet goed met Sigrid Kaag. De D66-leider die ook nog eens minister van Financiën is, weet niet of ze door moet gaan met politiek bedrijven. In de uitzending van College Tour, is de rechterhand van Mark Rutte in huilen uitgebarsten.

Heftige beelden: Sigrid begint keihard te huilen op tv

Huilen

Kaag heeft er inmiddels een behoorlijke puinzooi van gemaakt in de politiek. Dat is niet onze persoonlijke mening, dat blijkt uit meerdere onderzoeken waarbij steeds minder Nederlanders aangeven nog achter haar (beleid) te staan. Ze krijgt enorm veel kritiek.

Bij het programma College Tour met Twan Huys, dat aanstaande zondag pas wordt uitgezonden, heeft de redactie ervoor gekozen de dochters van Sigrid wat vragen te stellen.

De twee meiden geven aan dat zij echt denken dat hun moeder op korte termijn om zeep wordt geholpen. Kaag bastte direct in tranen uit.

Janna (27), een van haar dochters, verwees naar Els Borst die door een verwarde man naar het hiernamaals werd gestuurd. ”Ik maak mij zorgen dat mijn moeder eindigt zoals Els Borst. Het hoeft maar  één keer mis te gaan. Haar andere dochter is ook van mening dat haar moeder moet stoppen.

Vertrek uit Nederland

Kaag heeft het er heel moeilijk mee en geeft aan ‘altijd naar haar dochters te luisteren’. Ze beaamt dat haar gezin opgelucht zou zijn als ze stopt en ook meteen verhuist uit Nederland.

”Mijn dochters zeggen: het is mooi geweest, mam. Dat is ook een belangrijke boodschap. Ook haar man twijfelt. Wanneer ik vandaag zou zeggen: het is mooi geweest, dan zou hij overmorgen klaarstaan met de koffers.”

Fakkel

Kaag voelde zich een tijdje niet veilig omdat er een keer een man met een fakkel voor de deur stond. Hoewel de man feitelijk niets verkeerd deed, is hij toch veroordeeld.

”Ik was gechoqueerd. Dit is Nederland dus”, zo zegt Sigrid die het ook jammer noemt dat haar kinderen Nederland hebben leren kennen door ‘de lelijke lens van de politiek’.

De man van Sigrid Kaag, Anis al-Qaq, is ook niet blij in Nederland. Volgens de D66-politica voelt hij zich ‘niet meer zo op zijn plek in dit land’.

Polls

Scroll naar boven