Heftig: ‘Vriendin van Feyenoord-speler gaat vreemd met Ajacied’

Met Yvonne Coldeweijer weet je het nooit. Prijst ze weer een schattig jurkje aan uit haar kledinglijn of is er weer een sappig gerucht over een bekende Nederlander? Vandaag gaat het om het tweede en dat is nogal een pikant gerucht.

Marcus Pedersen

Hockeyster Noor Omrani staat hierin centraal. De spelersvrouw van de Deense Feyenoord-speler Marcus Pedersen zou haar vriendje ontrouw zijn geweest.

Volgens Yvonne gaat in heel Amsterdam het gerucht dat degene met wie Noor de lakens heeft gedeeld, niemand minder dan Ajax-voetballer Kenneth Taylor zijn.

Heftig: 'Vriendin van Feyenoord-speler gaat vreemd met Ajacied'

Aantrekkelijk

Omrani en de ietwat introverte Pedersen zijn met elkaar in contact gekomen via Frank Boer, teammanager van Feyenoord. En dus niet Frank DE Boer.

Pedersen liet eerder al weten dat hij stapelverliefd is op Noor en haar bewondert vanwege haar passie voor sport. ”Ik vind dat heel aantrekkelijk.”

Affaire

De twee zijn inmiddels iets korter dan twee jaar bij elkaar, maar in Amsterdam gaat er nu opmerkelijk gerucht in het rond. Yvonne meldt op Instagram het volgende:

”Volgens spionnen is Noor recentelijk vreemdgegaan met…Ajacied Kenneth Taylor. De hele selectie van Ajax weet dit nu en juice druppelt nu ook door richting Rotterdam.”

Volgens Coldeweijer zou iedereen in zijn omgeving van de affaire afweten, behalve Marcus zelf. ”Marcus is schijnbaar een hele lieve gozer en Noor iemand die ontzettend graag beroemd wil worden.”

Taylor reageert

Wat niet vaak gebeurd, is dat een van de hoofdrolspelers direct reageert. Taylor heeft dit nu wel gedaan. Hij laat weten dat hij bekend is met deze geruchten.

”Mensen hadden mij ook al hierover gevraagd, maar ik kan je vertellen dat het niet waar is. De speler (Marcus Pedersen) is hier ook van op de hoogte. Ik weet niet hoe deze roddel in de wereld is gekomen, maar bij deze dan weet je dat”, zo schrijft Taylor aan Yvonne.

Iets wat ook nooit gebeurt, is dat Yvonne een bericht van Instagram verwijdert. Dat heeft ze nu wel gedaan. Gelukkig blijft op het internet alles bewaard.

Heftig: 'Vriendin van Feyenoord-speler gaat vreemd met Ajacied'

Scroll naar boven