Heftig: Sonja Bakker in elkaar gemept door vriend

Heftig: Sonja Bakker in elkaar gemept door vriend

Het gaat niet zo lekker met Sonja Bakker. De kookboekengoeroe houdt er een giftige relatie op na met ene Barry van Suijdam. De twee gingen in 2020 uit elkaar omdat Barry last heeft van losse handjes, maar nam hem toch weer terug.

Losse handjes

Mannen die vrouwen meppen zijn geen mannen. Laat daar geen misverstanden over bestaan. Hij is dan ook onbegrijpelijk dat Sonja Bakker Barry weer in genade aan nam.

Eind 2020 had Sonja net haar boeklancering achter de rug. Samen met vrouwenmepper Barry stapte ze in een taxi, waar het finaal uit de klauwen liep.

Heftig: Sonja Bakker in elkaar gemept door vriend

Het ging zelfs dusdanig mis, dat de taxichauffeur in paniek de hulpdiensten zou hebben ingeschakeld. Van Suijdam werd niet veel later in de boeien geslagen.

Werkstraf

Sonja deed vervolgens aangifte tegen hem. In de aanklacht was te lezen dat Barry aan Sonja’s arm had getrokken en haar meermaals wat petsen in haar gezicht had gegeven.

Uiteindelijk kreeg hij daar twee werken voorwaardelijk voor. Ook moest hij zestig uurtjes schoffelen. Daarna besloot Sonja om hem te vergeven.

‘Het zit nu echt goed’

Samen verhuisden het koppel naar Ibiza en Sonja vertelde overal in de media dat het dit ‘helemaal goed’ zat tussen de twee. Yvonne Coldeweijer heeft nieuws.

”Ik hoor van een spion dat het wederom over en uit is tussen Sonja en Barry, om dezelfde reden. Dat schrijft Coldeweijer op Instagram.

Ze adviseert Sonja Bakker om weg te blijven bij Barry. ”En nu wegblijven, Son. Er zijn genoeg leuke mannen zonder losse handjes.”

Heftig: Sonja Bakker in elkaar gemept door vriend

Gênant

Het bericht van Yvonne Coldeweijer is niet het eerste gerucht dat er rondgaat over de relatieproblemen tussen Sonja Bakker en Barry van Suijdam.

Een insider die de twee regelmatig tegenkomt op Ibiza, vertelde eerder al in weekblad Weekend: ”Het ene moment is ze in de wolken met Barry, het andere moment stormt ze hysterisch weg van een terras.”

”Om vervolgens weer doodleuk in de armen van hem te vallen. Het is bijna gênant te noemen. Ik denk dat hun grootste probleem vooral de hoeveelheid wijn is.”

Scroll naar boven