Heftig: Dit vinden Nicols kinderen van haar pikante baantje

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Nicol Kremers, bekend geworden dankzij haar relatie met multimiljonair Peter Gillis, staat inmiddels alweer een tijdje op eigen benen.

Sinds Peter en Nicolleke uit elkaar zijn, ging laatstgenoemde in een salon wonen met barbier Mike. De twee hadden geen cent te makken en moesten zelfs op een luchtbedje slapen.

Snel geld

In die periode zocht Nicolleke naar manieren om geld te verdienen. Voor een bedrag van 100 euro schreef ze de naam van kinderen op haar voorhoofd met een viltstift.

Heftig: Nicol betrekt haar kinderen bij spannende foto's

Dit leverde natuurlijk helemaal niets op, want wie gaat daar nu 100 euro voor betalen? Afijn, na een paar dagen knikkerde barbier Mike haar er al uit.

Daarna knoopte Nicol een kortstondige romance aan met ene Patrick, de zoon van zangeres Hanny. Laatstgenoemde was woedend.

Gelukkig duurde die relatie ook maar een paar dagen. En nu is Nicolleke weer lekker vrijgezel en staat ze open voor een nieuwe vent.

AlleenFans

Omdat Nicolleke snel en veel geld wil verdienen, heeft ze handig gebruikgemaakt van haar bekendheid. Ze opende een account op ‘AlleenFans’.

Op dit platform kunnen mensen een abonnement afsluiten voor 19,99 dollar per maand. In ruil daarvoor krijgen ze dan spannende kiekjes van Nicol te zien.

Dat bleek een enorm succes en het geld stroomt binnen. In Nederland zijn er blijkbaar heel veel mannen die Nicol graag pikant zien poseren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Kritiek

Maar na een paar dagen kwam er al kritiek op de foto’s. Die zouden veel te preuts zijn en meer geschikt voor Instagram zijn. Nicol beloofde beterschap.

Kinderen

Wat veel mensen wellicht niet weten, is dat Nicol vier kinderen heeft. Geen van de vier is overigens van Peter Gillis, al mist hij ‘zijn kindjes’ wel.

Maar wat vinden de kinderen van Nicol eigenlijk van het werk dat hun moeder doet? Nicol vertelt er aan Patty Brard nu het volgende over:

”Ik heb gewoon verteld dat mama dit doet, ze mogen van mij ook gewoon alles zien”, aldus Nicol die heeft verteld dat haar werk bestaat uit ‘foto’s en filmpjes maken’.

”Mijn oudste zoon is 12 en hij is ontzettend trots op mama. Hij zegt: ik heb de mooiste mama van Nederland, zien jullie dat? En dan laat hij mijn foto’s aan zijn vriendjes zien.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Scroll naar boven