Heather is verslaafd aan verf drinken: “dikkere versie van warme melk”

verslaafd aan verf drinken

Een alleenstaande moeder van twee kinderen, Heather, vertelde ooit over haar bijzondere verslaving aan het drinken van verf in het TLC-programma My Strange Addiction. De 43-jarige Heather vergeleek het drinken van verf met “warme melk” en gaf toe dat ze jaarlijks bijna 4 liter verf consumeert.

Verslaafd aan verf drinken

“Als het door je keel gaat, voelt het heel prettig en warm aan, bijna als een dikkere versie van warme melk,” legde ze uit. “Maar uiteraard heeft het die zeer sterke chemische smaak, wat voor mij juist perfect is.” Tijdens de opnames verklaarde Heather dat ze in totaal bijna twaalf liter verf had gedronken.

Ze nam de verf dagelijks tot zich in de vorm van markeerstiften. “Ik drink verf uit markeerstiften omdat ik andere verven, zowel in kwart- als gallonvorm, heb geprobeerd en geen enkele heb gevonden die mijn verlangen bevredigt,” legde ze uit. In een recent door TLC gedeelde clip toonde Heather hoe ze de verf uit haar marker dronk.

verslaafd aan verf drinken
bron: YouTube/TLC

Begon na de dood van haar moeder

“Je moet het natuurlijk schudden, net als gewone verf. Je kunt al zien dat er wat witte verf op de rand zit, ik zet dat in mijn mond en zuig het overtollige eraf, en nu heb je wat ik drink,” vervolgde ze. Terwijl ze de verf uit de marker dronk, begon de witte vloeistof uit haar mond te druipen en over haar gezicht te lopen.

Heather’s is verslaafd aan verf drinken. Het begon na de dood van haar moeder: “Op een dag bracht ik de punt van de marker naar mijn tong, en sindsdien is het elke dag zo,” zei ze. Zich bewust van het gevaar, zocht Heather naar een privéplek om de verf te drinken zodat haar twee kinderen het niet zouden zien.

Addicted to Drinking Paint | My Strange Addiction | TLC

Ze gaf aan dat haar kinderen de verf aan haar adem hebben geroken en het op haar tanden hebben gezien. “Als ik ooit een van mijn kinderen verf zou zien proberen, zou ik er kapot van zijn. Het idee dat ik dat mogelijk in hun leven heb gebracht, zou me verwoesten,” zei Heather emotioneel.

Probeer dit niet thuis!

TLC waarschuwde kijkers dat de chemicaliën “directe longbloedingen, aanvallen en zelfs overlijden” kunnen veroorzaken. Een arts in de show waarschuwde Heather dat als ze “niet stopt met het drinken van verf, ze kan lijden aan ademhalingsproblemen, neurologische problemen, gehoorverlies, leverschade, nierschade en zelfs overlijden.”

Heather ontdekte na medische tests dat haar nierfunctie “abnormaal” was. Dit motiveerde haar om te stoppen met het drinken van verf. Gelukkig liet TLC kijkers weten dat Heather sinds de opnames is gestopt met het drinken van verf en dat haar nierfunctie “weer normaal” is geworden.

Scroll naar boven