Heather drinkt elke dag verf: ”Voelt zo lekker in mijn keel”

Heather drinkt elke dag verf: ''Voelt zo lekker in mijn keel''

Soms stuiten we op bijzondere verhalen, die we graag met je willen delen. Ook vandaag hebben we weer een erg vreemd verhaal, waarvan je vermoedelijk steil achterover valt. 

In de hoofdrol hebben we de Amerikaanse Heather. De alleenstaande moeder van twee kinderen vertelt in tranen op televisie dat ze elke dag verf drinkt.

In het TLC-programma My Strange Addiction vergelijkt Heather het nuttigen van verf, met de smaakt van ‘warme melk’. Te bizar voor woorden.

Heather drinkt elke dag verf: ''Voelt zo lekker in mijn keel''

Meer dan een liter per jaar

De vrouw drinkt geen latex, maar is helemaal verslingerd aan verf uit viltstiften. Ze heeft wel andere soorten verf geprobeerd, maar die ‘bevredigen haar verlangen’ niet, zo legt ze uit.

Jaarlijks laat ze ongeveel een litertje viltstiftverf achterover. ”Als het door je keel heen glijdt, voelt het heerlijk en warm. Alsof ik een slok warme melk neem.”

”Maar dan met die lekkere chemische smaak eraan toegevoegd. Dat doet het voor mij. Het is eigenlijk perfect en ik vind het heel erg lekker.”

Opschudden

In de TLC-show onthult Heather dat ze sinds ze ermee begonnen is, in totaal al zo’n drie liter verf heeft gedronken. Ze laat ook zien hoe ze dat doet.

Ze pakt er een stift bij en opent hem om bij de verf te komen. Die giet ze dan in een soort shotglaasje. ”Je moet het opschudden, net zoals standaardverf.”

Begonnen

Heather houdt niet van verspilling. Nadat ze de verf in een glaasje heeft gegoten, zuigt ze de stift helemaal leeg met als gevolg dat de verf over haar gezicht druipt.

Maar hoe is het nu eigenlijk allemaal begonnen? ”Dat is drie jaar geleden gebeurd. Toen mijn moeder plotseling 0verleed, zat ik in de rouw. Ik vond de geur van verf aanlokkelijk en besloot toen om de punt van een viltstift leeg te zuigen. Sindsdien is het elke dag geweest.”

Stiekem

Heather is zich bewust van de gevaren van haar verslaving en zoekt naar ‘privéplekken’ om verf te drinken, zoals haar auto, om te voorkomen dat ze door haar kinderen wordt gezien.

In het programma wordt Heather gewaarschuwd dat de de chemicaliën in verf ervoor kunnen zorgen dat haar longen het begeven. Ook kan ze epileptische aanvallen krijgen.

Op de vraag of Heather het niet ontzettend erg zou vinden als haar kinderen er alleen voor komen te staan als zij bezwijkt aan haar liefhebberij antwoord ze: ”Dat zou ik erg vinden, ja.”

”Ik heb in het verleden vaak geprobeerd te stoppen, maar dat is me tot dusver nooit gelukt omdat het veel te moeilijk voor me is.”

 

Scroll naar boven