Hartverscheurende foto van broer die stervende zus troost is bewijs van liefde tussen broer en zus

De liefde van een broer of zus is als geen ander. Ondanks de argumenten, rivaliteit tussen broers en zussen en elk familiedrama, zullen ze er altijd voor je zijn.

Niemand weet dit beter dan de 6-jarige Jackson Sooter, die zijn kleine zusje Adalynn (4) troostte, minuten voordat ze stierf op 2 juni.

Hun vader, Matt Sooter, maakte de foto, dat sindsdien viraal is gegaan op Facebook.

“Een kleine jongen hoeft geen afscheid te nemen van zijn partner in crime, zijn speelkameraadje, zijn beste vriend, zijn kleine zusje,” schreef Sooter op de foto. “Dit is niet hoe het hoort te zijn. Maar dit is de wereld waarin we leven.”

“Het was een mooi moment, maar niet onverwacht,” vertelde Sooter later aan PEOPLE. “Jackson is altijd goed met haar geweest en heeft heel goed voor haar gezorgd. Hij is nog steeds een gelukkige kleine jongen, maar hij mist haar.”

broertje troost zieke zusje

Adalynn, of “Addy” zoals ze door haar familie werd genoemd, stierf na een strijd van 18 maanden tegen diffuus intrinsiek pontine glioma, een “agressieve en moeilijk te behandelen” hersentumor.

Nadat Addy in november 2016 werd gediagnosticeerd, kregen haar ouders te horen dat ze nog maar een paar maanden te leven had. Ze verbaasde echter het ziekenhuispersoneel in Rogers, Arkansas toen haar tumor begon te krimpen.

Maar ondanks het goede nieuws, hadden ze niet verwacht dat Addy haar kanker zou verslaan.

“Terwijl we er alles aan doen om de uitkomst te veranderen, verwachten we niet dat we deze strijd zullen winnen. We hebben het niet opgegeven, maar het lijkt erop dat we de oorlog verliezen,” zei Matt destijds.

Addy in haar ziekenhuisbed

Na tientallen mislukte stralingsbehandelingen vertelden artsen Matt en zijn vrouw Chandra dat ze weinig anders konden doen voor hun dochter. Maar de familie zou Addy niet opgeven en ze zochten experimentele behandeling in Monterrey, Mexico, wat niet goedkoop was.

Volgens Matt kan een enkele reis 12 dagen duren en kost het gezin in totaal $200.000.

Helaas was die behandeling ook niet effectief geweest, en de familie, inclusief de kleine Jackson, bereidde zich voor op het ergste.

familiefoto

Na de dood van Addy zei Matt dat de familie in rouw is, maar weet dat ze samen hun enorme verlies zullen doorstaan.

“We missen haar vreselijk, maar we zijn ook in vrede wetende dat we er alles aan hebben gedaan om haar te helpen en dat ze geen pijn meer heeft,” zei Sooter.