Hartverscheurend voor Monique: dit waarom André haar toch nog ten huwelijk vroeg

Monique is gebroken van het feit dat André haar op straat heeft gezet en dat hij heeft besloten om zijn gezinnetje te verlaten. Een van de reden is waarschijnlijk door zijn nieuwe vlam genaamd Sarah van Soelen.

“André kan wel even aan de ketting, maar uiteindelijk breekt hij los”, liet Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van het Nederlandse magazine Privé weten. “Dit patroon zag je ook al bij de oude Hazes en Rachel, en met Monique en André is het dus net zo. Hij houdt erg veel van haar, maar niet genoeg om zichzelf volledig te veranderen. Waardoor het om de zoveel tijd misloopt. Vandaar dat de relatiebreuk van André en Monique niet echt als een verrassing komt.”

Vroeg haar toch nog ten huwelijk

“Dat niemand hier echt heel negatief over is? Dat komt omdat André als geen ander weet hoe hij mensen moet charmeren”, benadrukt hij nog. “Op dat gebied heeft hij weliswaar meer talent dan z’n vader, maar in de kern deden en doen ze wel hetzelfde soort dingen. Soms is dat leuk, soms ook niet.”

“Weet je wat het is? André is een ontzettend lieve, gevoelige jongen”, zegt de hoofdredacteur. “Wellicht heeft hij Monique ten huwelijk gevraagd omdat zij dat zo graag wilde, en niet zozeer omdat hij daarvan droomde. André wil wel met Monique en Dreetje erg graag een gezinnetje vormen. Hij houdt ontzettend veel van haar en ik geloof echt dat hij geprobeerd heeft om de best mogelijke partner te zijn, maar André kan dat beest in zich niet temmen.”

“Diep in z’n hart is en blijft hij een rockster. Hij wil dat leven ook leiden, als een echte Hazes-man. Net als z’n vader gaat hij z’n eigen gang, houdt hij van een drankje, plezier maken, een resem vrouwen… André blijft – helaas voor Monique – een charmant, maar ongeleid projectiel”, aldus Guido.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven