Hartverscheurend: Trouwe hond volgt overleden baasje naar laatste rustplaats

Hartverscheurend: Trouwe hond volgt overleden baasje naar laatste rustplaats

Vorige week maandag werd de 94-jarige Margo uit het Ierse Longford naar haar laatste rustplaats gebracht. Haar Golden retriever Bessie wilde zijn baasje niet alleen laten en besloot haar te volgen.

Onderstaande foto is gemaakt door Tamara Gervasoni, het achternichtje van Margo. Op de foto is te zien hoe Bessie achter de rouwauto loopt en alle overige rouwende naar het kerkhof leid.

Margo Magan overleed op vrijdag 30 december op 94-jarige leeftijd, omringd door haar familie in het Midlands Regional Hospital in Mullingar. De moeder van twaalf kinderen wordt herinnerd als een gerenommeerde zwemster, golfer en kon ook goed tafeltennissen, zo meldt de Irish Mirror.

Haar zoon Mike Magan plaatste de aangrijpende foto op Twitter en schreef: ”We hebben definitief afscheid genomen van onze opmerkelijke moeder Margo op 94-jarige leeftijd. Ze hield van haar hond. Moeder van 12 kinderen. Kampioene, houder van vele titels/records, topgolfer, eerste vrouwelijke voorzitter van een golfclub in Ierland. Een legende.”

Scroll naar boven