Hans Kazàn al dagen in het ziekenhuis – artsen staan voor groot raadsel

hans kazan

De 68-jarige Hans Kazàn ligt nog altijd in een ziekenhuis in het Spaanse Marbella. Vorige week werd hij opgenomen, waarna verschillende onderzoeken niks hebben opgeleverd. In een gesprek met De Telegraaf heeft Hans nu gereageerd.

Interview Telegraaf

Daarin zegt hij: “Bij elk mens komen af en toe nare dingen over de vloer, je moet het incasseren en accepteren. Maar nu ben ik wel even aan het eind van mijn Latijn”.

Vorig jaar onderging Hans nog een operatie: “Dat van die hartoperatie klinkt heftig, maar wat ik nu doormaak is veel erger. Van zo’n operatie merk je namelijk niets, maar ik leef nu al zeventien dagen in vreselijke onzekerheid. Als er niet snel een oplossing komt, ga ik hier aan kapot. Het is hopeloos, maar ik blijf positief en denk voortdurend: ’Kazàn…je hebt voor hetere vuren gestaan.”

De uitslagen van alle onderzoeken die hij heeft ondergaan, zijn helaas nog niet binnen. Toch blijf Hans koste wat kost positief: “Ik hoop het nog mee te maken. Maar ik blijf het positief bekijken hoor. Dat moet ook wel als je lezingen geeft onder het motto: Vallen en opstaan. Ik heb helaas nu al veel bedrijven, waarvoor ik deze spreekbeurten geef, teleur moeten stellen. Maar zodra ik weer kan, ga ik zeker weer het podium op, met weer een nieuwe ervaring. Kijk, ik ben een veerkrachtig mens en kom na alle ellende er telkens weer sterker uit. Aan die gedachten houd ik mij ook nu maar vast. Dat is immers mijn hele leven al zo geweest,” sluit de illusionist af.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven