Halverwege vader-dochter dans onderbreekt bekende stem het huwelijk – vader begint te huilen

Er is iets met bruiloften dat mensen emotioneel maakt. De meeste mensen zullen het misschien niet graag toegeven, maar hun trouwdag is iets wat ze al heel lang voor ogen hadden. De meeste meisjes brengen hun jeugd door met dromen over een groot chique huwelijk en een mooie witte jurk.

Misschien is het het feit dat er zoveel liefde in de lucht hant, misschien is het gewoon het moment voor een viering. In elk geval behoren vaders meestal tot de slachtoffers als het gaat om tranen op een trouwdag …
 
vader-dochter dans

In dit specifieke geval liep de vader plichtsgetrouw met zijn dochter richting het altaar en liet hij een paar tranen vallen. Toen de ceremonie voorbij was, verwachtte hij echter geen tranen meer.

Natuurlijk wist hij weinig dat zijn niet-zo-kleine meisje een speciale verrassing voor hem had …

dochter heeft verrassing voor vader

Toen het tijd was voor de traditionele vader-dochter dans, liepen hij en zijn dochter de dansvloer op. Hun speciale nummer begon te spelen en alles leek in orde, totdat halverwege het nummer de muziek veranderde en de teksten werden vervangen door een bepaalde bekende stem.

Zelfs de gasten konden het niet geloven toen ze zich realiseerden wat de bruid had gedaan en wat het voor haar vader betekende.

vader wordt emotioneel

De bruid had de teksten verwisseld en vervangen door de drie jaar oude versie van zichzelf: “Ik hou van jou, jij houdt van mij, we zijn een gelukkig gezin.”

Het duurde niet lang voordat papa’s façade van kalmte barstte. Hij liet zijn hoofd op de schouder van zijn dochter rusten en begon te huilen.

emotioneel moment tussen dochter en vader

Bekijk hieronder de beelden zelf. Wees echter gewaarschuwd, je hebt misschien tissues nodig:

Wat een ongelooflijke video, en zeker een inspirerende! Elke ouder die er is, weet hoe moeilijk het is om je kinderen los te laten wanneer ze opgroeien.

Als je dit oprechte moment leuk vond, vergeet het dan niet te delen, zodat je vrienden en familie het ook op Facebook kunnen zien!