HAHA: Kruidvat komt met geniale slogan voor aanbieding op pikant product

HAHA: Kruidvat komt met geniale slogan voor aanbieding op pikant product

Sinterklaas is natuurlijk al een tijdje in ons land, maar volgens drogisterijketen Kruidvat is hij niet de enige die dit jaar komt.

Jaarlijks is er tegen het einde van november de legendarische ‘Black Friday’. In de praktijk duren de aanbiedingen veel langer, maar dat mag de pret niet drukken. Ook Kruidvat heeft een aantal speciale aanbiedingen waarvan klanten op dit moment kunnen profiteren.

Normaal gesproken verwacht je bij Kruidvat aanbiedingen op gore senseo-pads, of laten we zeggen Venco dropjes. Dit keer is er echter gekozen voor een wel heel pikante aanbieding, die overigens gepaard gaat met een erg geniaal bedachte slogan.

Satisfyer

Kruidvat heeft als slogan namelijk bedacht: ”Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar ( de kerstman ook 😉 😉 ). Wie een beetje doordenkt, kan wel raden wat er in de aanbieding is.

Het gaat om de beroemde ‘Satisfyer’, een vibrator die vrouwen op geweldige wijze laat klaarkomen. Als we de revieuws mogen geloven tenminste. Op de Satisfyer geldt momenteel een korting van maar liefst 50 procent. Handig voor als je feestdagen alleen moet doorbrengen 😉

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VKMag (@vkmagcom)

Scroll naar boven