Hagenees Chris pakte snelwegplakkers aan en heeft een bericht voor ze: ”Ga werken, k*nkerzwervers”

Hagenees Chris heeft bericht voor A12-plakkers: ''Ga werken, k*nkerzwervers''`

Haagse Chris gaat inmiddels al een paar dagen kneiterhard viraal op internet. De reden hiervan is zijn felle tirade, tegen de klimaatwappies die al wekenlang op de A12 staan. 

Klimaatwappies

Chris bezit een Audi e-tron, en wilde er vorige week langs. Een klimaatrebel verhinderde dat, door pontificaal voor zijn auto te gaan staan. Meermaals.

Hagenees Chris heeft bericht voor A12-plakkers: ''Ga werken, k*nkerzwervers''

Dat pikte Chris niet. Hij stapte uit zijn wagen en schold de Extinction Rebellion-wappies de huid vol. Van Chris moeten ze allemaal oprotten. De Hagenees vindt het maar k*nkerzwervers.

Maar hoe denkt hij er nu, enkele dagen later over? Omroep PowNed ging op bezoek bij Chris en stelde hem enkele vragen.

Oprotten!

Het gesprek begint gelijk goed, want Chris noemt de activisten gelijk al ‘nietsnutten’. ”Ik wilde de snelweg op, had net wat spullen gehaald voor mijn werk. En ja, die m*ngolen staan er weer.”

”Toen sprong er zo’n m*ngool voor mijn auto. Die wilde me tegenhouden en zat aan mijn auto. Ik wil die vieze handen niet op mijn auto hebben.”

Hagenees Chris heeft bericht voor A12-plakkers: ''Ga werken, k*nkerzwervers''`

Agenten steunen dit niet

Volgens Chris heeft hij een politieman gewezen op de coronaperiode, dat er toen hard werd ingegrepen door de dienders en dat ze deze protesten maar gewoon toestaan.

Chris: ”Hij (de diender) zei van ‘ja, wij staan hier ook niet achter. We hebben gewoon de opdracht gekregen om het te laten lopen’.” Kortom: er wordt niets tegen gedaan.

‘Niet daar gaan zitten’

Chris vindt dat de klimaatdemonstranten niet meer op de weg moeten zitten. ”Ze moeten niet werken Nederland het leven zuur gaan maken. Wij werken, om hun uitkering te betalen.”

‘Staatsm*ngolen

Volgens de Hagenees zijn het allemaal maar staatsm*ngolen die niks anders te doen hebben dan anderen het leven zuur te maken. Wij werken ons kapot, zij staan daar maar te niksen.” ”De politiek laat ze lekker hun gang gaan. Nederland moet nu gewoon laten zien wie de baas is.”

 

Scroll naar boven