Gweneth (50) gaat naar bed met getrouwde mannen: “Ik vul hun leegte op”

Gweneth (50) gaat naar bed met getrouwde mannen: "Ik vul hun leegte op"

Geld verdienen door naar bed te gaan met mannen die de liefde verklaard hebben aan een andere vrouw. Dat klinkt wellicht niet heel aardig, maar Gweneth Lee (50) doet het dagelijks. Ze voelt zich er ook totaal niet schuldig over.

De Amerikaanse vrouw verdient inmiddels al ruim 10 jaar de kost door getrouwde mannen te verwennen. Inmiddels heeft ze er maar liefst vijf. Allen heeft ze ontmoet via een website. ”Ik vul de leegte op die mannen in hun huwelijk ervaren”, zo zegt ze.

Ze rolde in de business toen haar eigen man wegviel. Haar nieuwe partner werd vervolgens impotent, met een open relatie als gevolg. Toen de relatie stukliep, besloot ze de website te blijven bezoeken. Ze bied haar diensten aan in ruil voor geld en verdient een aardige boterham.

Succesvolle mannen

Verreweg het grootste gedeelte van de mannen met wie Gweneth de lakens deelt hebben allemaal een vrouw thuiszitten die nergens vanaf weet. Sommigen hebben ook kinderen.

”Bij die mannen ontbreekt de intimiteit en daarom willen ze het met mij doen. Ik wil echter alleen succesvolle mannen die tussen de vijftig en zestig jaar zijn. Ik val niet op jongere jongens en ik wil ook geen one night stands. Het moet voor langere tijd zijn, zeg maar.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Cadeautjes

Hoewel Gweneth er zelf niet om vraagt, wordt ze soms overladen met cadeautjes. ”Ik verzamel kunst, dus dat krijgt ik best veel. Ook ontvang ik sieraden, kaarsen en diamanten. Ooit kreeg ik zelfs een auto van een zakenman. Dat is het voordeel wanneer je een succesvolle man vindt.”

Betrapt

De minnares gaat een geheime connectie aan met een man, maar wordt soms betrapt door de thuiszittende vrouw. ”Soms krijg ik boze telefoontjes, haha. Ik neem die vrouwen dat niet kwalijk. Vreemd genoeg vragen ze me nooit of ik het gedaan heb met hun man. Ik denk dat ze meer geven om het vreemdgaan an sich.”

Scroll naar boven