Gunther uit Friends op 59-jarige leeftijd overleden

De bekende acteur James Michael Tyler, vooral bekend voor zijn rol als Gunther in de serie Friends, is op 59-jarige leeftijd overleden. De verschrikkelijke ziekte prostaatkanker is hem fataal geworden, aldus TMZ.

Los Angeles

De acteur is gisterochtend overleden in zijn huis in het mooie Los Angeles. Zijn familie heeft het volgende bericht naar buiten gebracht: “De wereld kende hem als Gunther, de zevende Friend, uit de serie Friends, maar Michaels geliefden kenden hem als acteur, muzikant, iemand die aandacht vroeg voor kanker en een liefdevolle echtgenoot was.”

“Michael hield van livemuziek, hij moedigde de Clemson Tigers vaak aan, en hij belandde vaak in leuke en onverwachte avonturen. Wie hem eenmaal kende, had een vriend voor het leven.”

Zijn sterallure kreeg hij na zijn rol in de hitserie Friends. Zijn personage Gunther werkte in de koffiezaak waar de vriendengroep, die bestond uit Chandler, Phoebe, Ross, Joey, Monica en Rachel, altijd zat. In de serie was hij smoorverliefd op het personage Rachel, die gespeeld werd door Jennifer Aniston.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven