Gruwelijk: Politie vindt 2 babylijkjes in vriezer

Op een kleine groep asielzoekers in Ter Apel staat momenteel geen maat meer. Sterker, zij veroorzaken steeds meer ellende door winkels leeg te plunderen. Getroffen maatregelen hebben geen nut, blijkt uit onderzoek van de NOS.

In de Franse gemeente Bédoin, in de provincie Vaucluse, heeft de politie gisteren de lichamen van twee baby’s teruggevonden in een vriezer. 

De schokkende vondst werd gedaan in een huis dat bewoond wordt door een vrouw van 41 jaar. Zij is direct opgepakt, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Doodsoorzaak

“De feiten zijn van criminele aard”, vertelt procureur-generaal Hélène Mourges aan het persagentschap AFP. De politie kreeg een tip over de baby’s en heeft daarop een huiszoeking gedaan. De verdachte vrouw, een huismoeder, wordt op dit moment ondervraagd.

Het geslacht en de leeftijd van beide kinderen is niet bekendgemaakt. Ook is nog niet naar buiten gebracht of de vrouw moeder is van de kinderen, of dat zij een ander soort relatie met hen had.

Gruwelijk: Politie vindt 2 babylijkjes in vriezer

”Het is in dit stadium moeilijk om details te geven”, benadrukt Mourges. De autopsie moet meer duidelijkheid brengen, onder meer over de doodsoorzaak van de twee kinderen. Die kan volgens de procureur echter pas binnen enkele dagen worden uitgevoerd.

Scroll naar boven