Gruwelijk: Moeder laat dochtertje misbruiken door sm-minnaar

Gruwelijk: Moeder laat dochtertje misbruiken door sm-minnaar

De 41-jarige Patricia B. uit Beilen en haar minnaar Gilbert de B. uit Wassenar moeten als het aan het Openbaar Ministerie ligt vijf jaar de gevangenis in. De twee hadden een sm-relatie, waarbij het meisje van pas 8 jaar tussen 2014 en 2017 misbruikt zou zijn.

Gruwelijk: Moeder laat dochtertje misbruiken door sm-minnaar

Ontkennen

Zowel de moeder als haar minnaar zitten sinds februari achter slot en grendel. De politie arresteerde de twee 3 maanden nadat het slachtoffer aangifte deed van seksueel misbruik door haar moeder en Gilbert. Beide volwassenen ontkennen met klem dat het kind betrokken is geweest bij de sm-relatie.

De moeder gaf wel toe naaktfoto’s te hebben gemaakt van haar dochter om haar ‘meester’ te plezieren. ”Dat was een erg grote fout van mij”, aldus Patricia B.

Schuldig

Het Openbaar Ministerie acht bewezen dat beide verdachten zich schuldig gemaakt hebben aan het vervaardigen, het bezitten en het verspreiden van kinderporno. Dat geldt ook voor het seksueel misbruik van een minderjarige. Moeder B. zou zich tenslotte schuldig hebben gemaakt aan ‘koppelarij’, alias het aanbieden van haar bloedeigen dochter.