Gruwelijk mishandelde man wordt bij vluchtpoging onwel in zijn auto en ramt 4 auto’s

Massale paniek in de Apenheul: personeel en bezoekers schrikken

Het Belgische Deinze is afgelopen maandagavond opgeschrikt door een gruwelijke mishandeling. Een man werd door een groep jongeren in elkaar geslagen en wilde met zijn auto vluchten. In zijn voertuig raakte het slachtoffer onwel, waarna hij in Astene op vier andere auto’s botste. In het ziekenhuis moet de man vrezen voor zijn leven.

De daders, vier mannen, zijn inmiddels aangehouden. Het is voor de politie momenteel een vraagteken waarom de man en de jongeren ruzie met elkaar kregen. Het parket laat weten dat het in ieder geval wel zeker is dat het slachtoffer na de klappen die hij kreeg, geprobeerd heeft te vluchten met zijn auto.

Zijn verwondingen waren van dusdanig ernstige aard, dat hij ter hoogte van de Deinse deelgemeente Astene bewusteloos raakte en daardoor de macht over het stuur verloor. Hierdoor ramde hij vier andere auto’s. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en is in acuut levensgevaar.

Minderjarigen

Van de vier daders, zijn er ‘een aantal’ minderjarig. Zij werden allen gisteren aangehouden en hen wacht een bezoek aan de onderzoeks- of jeugdrechter. Die gaat beslissen of zij vast moeten blijven zitten, of eventuele vervolgstappen thuis in vrijheid mogen afwachten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven