Grote zorgen om Britney Spears na vreemd filmpje: “Hand in mijn kont!”

Britney Spears, het Amerikaanse popicoon, houdt ons al meer dan twee jaar in de ban met haar opvallende capriolen. Haar Instagram-account staat bol van de merkwaardige video’s waarin ze vreemde dansbewegingen maakt en eindeloos in het rond draait. Wat is er aan de hand met Britney?

Een enorme Zenuwinzinking

Het gaat al een tijdje niet goed met Britney. Na haar enorme zenuwinzinking in 2007, waarbij ze haar hoofd kaalschoor en een fotograaf aanviel met een paraplu, werd ze onder curatele van haar vader, Jamie, geplaatst.

Pas eind 2021 kwam er een einde aan deze situatie, en Britney is nu eindelijk vrij. Ze lijkt volop te genieten van haar herwonnen vrijheid.

‘Hand in mijn kont!’

Als je je nog geen zorgen maakte over Britney, dan zal het volgende filmpje je wellicht anders doen denken. In horrorfilms spreken bezeten mensen vaak in omgekeerde Latijnse teksten, maar Britney lijkt een meer eigentijdse aanpak te kiezen.

In een van haar video’s zegt ze namelijk: “Hou je niet gewoon van die mensen die één hand opsteken voor angst!!! Hoorde een vogel vogel vogel … hand in mijn kont!!! Sorry dat ik moest!!” Tja, het blijft een raadsel wat er met Britney aan de hand is maar het is in ieder geval een groot probleem voor haar aan het worden als je ze naar de teksten luistert.

Zie hieronder het opmerkelijke filmpje:

Dit is echter slechts een van de tientallen rare filmpjes die Britney heeft gemaak, kijk maar eens:

En haar leuke verjaardagstaart:

Scroll naar boven