Grote kritiek op moeder die haar 18-jarige dochter ‘huurcontract’ laat tekenen

huurcontract

Een moeder heeft zowel lof als kritiek gekregen nadat ze haar 18-jarige dochter een huurcontract liet tekenen om thuis te kunnen wonen. De moeder deelde het document wat ze had gemaakt met haar volgers.

Huurcontract

Uit het contract bleek dat haar dochter maandelijks +/- €100 moet betalen zodat ze een dak boven haar hoofd heeft. Het bijschrift vertelde dat de huurovereenkomst werd opgesteld nadat haar ’18-jarige dochter besloot thuis te blijven’ en beschreef het als een ‘leermoment’.

Toch moest de moeder zichzelf achteraf verdedigen. Veel volgers impliceerden ten onrechte dat haar moeder wel niet van haar zou houden: “Ik zou nooit meer met mijn moeder praten”, reageerde een persoon, terwijl een andere commentator schreef: “Zou het in deze economie niet cool zijn om hen te helpen sparen voor een eigen huis in plaats van er geld mee te verdienen? om ze een lesje te leren?”

@c_d_g For those who want to know the info #mom #daughter #leaseagreement #informational #askquestions #dontassume #thehateisreal #parenting #setthemupforsuccess #droppinbytoshowlove🤟🏼 ♬ Paper Birds (3 min) – Jordan Halpern Schwartz

Voorbereiden op de echte wereld

Ze beweerde dat haar acties zijn bedoeld om ‘haar kinderen voor te bereiden op de echte wereld’; een waarin ze ‘voor niets’ van haar afhankelijk hoeven te zijn. Ongeacht dat veel mensen grote kritiek hadden op de actie van de moeder, deelde haar 18-jarige dochter deze mening niet.

Ze gaf toe in een eigengemaakte video dat de huurovereenkomst in het begin ‘moeilijk te begrijpen’ was, maar ze realiseerde zich al snel dat ze vroeg of laat ermee te maken zou krijgen toen ze daadwerkelijk het huis uitging. “Ik weet dat jullie veel verschillende meningen hebben, en dat is prima… maar totdat je het echte verhaal kent, kun je iemand niet beoordelen,” zei ze erover.

Gelukkig heeft de moeder ook genoeg steun gekregen van mensen op het internet, die erop wijzen dat $ 100 niet veel geld is in vergelijking met wat de dochter zou moeten betalen als ze zou verhuizen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven