Grote groep scholieren tuigt man op gruwelijke wijze af

Grote groep scholieren tuigt man op gruwelijke wijze af

In Haarlem is gisteren een 44-jarige man ernstig toegetakeld door een groep scholieren van het beruchte Coornhert Lyceum. De jongeren werden agressief omdat de man hen aansprak op hun irritante gedrag. Dat meldt NH Nieuws.

De man sprak de groep in de ochtend voor het eerst aan, omdat ze in een portiek vlakbij school massaal wiet staan te roken. De jongeren pikken dit niet en schelden de man uit. Daar blijft het tijdelijk bij.

Jongeren rennen op hem af

Maar de man volgt de groep en ziet hen het schoolplein oplopen. Daar spreekt hij hen nogmaals aan, ten overstaan van schoolpersoneel. Dan vertrekt de man. Maar als hij even later wederom over straat loopt, komen er meerdere jongeren op hem af.

Die besluiten meteen uit te halen. Ze slaan en schoppen de man totdat hij op de grond valt. En zelfs dan gaan ze ermee door. De man. Daarna vluchten de laffe tekkels die alleen in groepsverband grote jongens zijn het schoolgebouw in. Hun slachtoffer laten ze achter.

De politie is een onderzoek gestart, waarbij zal worden uitgezocht welke rol de verschillende verdachten bij de mishandeling hebben gespeeld. Er zijn meerdere getuigen gehoord en er is meer goed nieuws, want camerabeelden hebben alles vastgelegd.

Scroll naar boven