Grootmoeder wordt opgeroepen voor een rechtszaak, wat ze onthult in het verhoor schokt iedereen

Soms kan het leven stressvol en overweldigend zijn. Soms is het goed om even een pauze in te lassen, een grappig verhaal te lezen en te lachen.

Dat gezegd hebbende, vandaag ga ik je hiermee helpen – dit is een hilarisch verhaal dat net op het internet is gekomen en mensen aan het lachen maakt. Ik weet niet of je dit hebt gehoord, maar het was nieuw voor mij.

Het verhaal zelf gaat over een grootmoeder die voor de rechter wordt gevraagd en die de vragen van advocaten moet beantwoorden. Maar zoals iedereen weet, zou je geen vragen moeten stellen als je niet klaar bent om de eerlijke antwoorden te horen – vooral als je in een kleine stad woont, waar iedereen elkaar kent …

In een rechtszaak riep een officier van justitie zijn eerste getuige, een bejaarde grootmoeder van de tribune.

Hij benaderde haar en vroeg; “Mvr. Jones, ken je me? ‘

Ze antwoordde: “Ja, ik ken u wel, Mr. Williams. Ik ken je al sinds je jong was en eerlijk gezegd ben je een grote teleurstelling voor me … Je liegt, bedriegt je vrouw, manipuleert mensen en praat over hen achter hun rug. Je denkt dat je heel wat bent, omdat je rechter bent, maar je stelt eigenlijk helemaal niets voor! Ja ik ken jou..”

De advocaat was verbluft! Omdat hij niet wist wat hij anders moest doen, wees hij naar de andere kant van de kamer en vroeg: – “Mevr. Jones, ken jij de advocaat van de tegenstander? ”

Ze antwoordde opnieuw: “Ja, die ken ik. Ik ken meneer Bradley al sinds zijn jeugd. Hij is lui, dwaas en heeft een drankprobleem. Hij kan geen normale relatie met iemand opbouwen en zijn advocatenpraktijk is een van de ergste in de staat. Om nog maar te zwijgen dat hij zijn vrouw bedroog met drie verschillende vrouwen. Een van hen was je vrouw. ..Ja ik ken hem.”

De advocaat van de verdediging stond met zijn mond vol tanden.

De rechter vroeg beide advocaten om naar voren te komen en zei met een stille stem:

‘Als een van jullie haar vraagt ​​of ze me kent, stuur ik je naar de gevangenis voor minachting van de rechtbank!

Deel dit verhaal als je hier om moest lachen!

Bron: Reddit